fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto by mal byť ďalší súper Jiřího Procházku
zdroj fotky: Twitter Jiří Procházka

Toto by mal byť ďalší súper Jiřího Procházku v UFC! Vráti sa na víťaznú vlnu?

Jiří Procházka bude chcieť urobiť všetko pre to, aby sa znovu stal šampiónom poloťažkej váhy v organizácii UFC. Už onedlho bude mať príležitosť znovu sa vrátiť na víťaznú vlnu po jeho júnovej prehre v odvete s Alexom Pereirom. Jirka totiž len pred niekoľkými dňami verejnosti oznámil, že podpísal zmluvu na svoj ďalší zápas.


Očakáva sa, že by to malo byť v úvode roku 2025, no organizácia zatiaľ oficiálne nepotvrdila dátum ani jeho súpera. Viaceré indície však smerujú k tomu, že to bude Jamahal Hill.



Jiří Procházka vs Jamahal Hill začiatkom roku 2025?

Jednou z tých hlavných indícii je to, že aj Jamahal akurát v týchto dňoch potvrdil, že podpísal zmluvu na svoj najbližší zápas. „Už môžem ísť do zápasu, už som aj podpísal zmluvu. Sme pripravení a máme aj dohodnutý dátum. Malo by to byť potvrdené čoskoro. V posledných týždňoch som postupne napredoval v mojom tréningu,“ prezradil pre Sportskeeda MMA Jamahal Hill, pre ktorého to bude návrat po zranení achillovky.

Aj reakcie fanúšikov sú také, že s najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná práve o súboj Procházku s Hillom. Tých možností na vrchole poloťažkej váhy je totiž málo a ak obaja podpísali zmluvu zhruba v rovnakom čase, veci do seba dosť zapadujú. Ďalšou reálnou možnosťou by mohol byť v tejto situácii už len Jan Blachowicz. Magomed Ankalaev totiž už zápas naplánovaný má, keďže ho onedlho čaká Aleksandar Rakič.

V prípade Procházku s Hillom by sa jednalo o stret dvoch bývalých šampiónov. Ich zápas sa už v minulosti mal odohrať, takže vyzerá to skutočne tak, že ho dostaneme už onedlho. Všetko by mohlo UFC potvrdiť možno už o niekoľkých dní.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.