fbpx

Sponzorovaný obsah

Boris Marhanský o kolízii turnajov RFA a OKTAGON MMA: Reaguje aj na odchod Ďatelinku a Monstera ku konkurencii
Zdroj fotky: Instagram @boris_marhansky

Ďalšia kolízia dvoch turnajov v jeden termín. Promotér RFA Boris Marhanský takto zareagoval na tento nepríjemný stret

RFA 18 v Žiline prebehne už túto sobotu, no súčasne s ním bude prebiehať aj KSW 99. Turnaj, ktorý pôvodne mal byť v Ostrave, Poliaci presunuli, no termín naďalej zostal. Hoci KSW a RFA úzko spolupracujú a pravidelne si vypožičiavajú zápasníkov, tejto nepríjemnej situácii sa zabrániť nedalo. Na túto tému sa vyjadril aj promotér Boris Marhanský. Posledné vstupenky na galavečer RFA 18 si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.


Komunikácia prebiehala

Po ohlásení rovnakého termínu 19.10. to pôvodne vyzeralo, že došlo z oboch strán k nedorozumeniu. Nie všetko je však tak, ako sa na prvý pohľad zdá. „Prebiehala tam komunikácia, bohužiaľ až po tom, ako sme my mali ohlásený turnaj. My sa snažíme dávať všetkým organizáciám vedieť termíny všetkých našich turnajov, aby sme sa nebili v tom čase,“ povedal Marhanský.



Zároveň pripomenul, že KSW už jeden ústupok urobila, aby sa mohol uskutočniť galavečer RFA x IAF: Special Title Night 2. „KSW malo byť pôvodne v Prahe, tam sme sa tiež nejako clashovali, oni ustúpili a my sme mohli spraviť ten turnaj. Ešte sa nám to podarilo posunúť o týždeň neskôr, aby sme sa nebili ani s Oktagonom. Tento termín si už oni, bohužiaľ, nevedeli posunúť, v tej hale nebola možnosť to posunúť ani na iný deň,“ ozrejmil promotér organizácie Real Fight Arena.

Takmer vypredaný štadión napriek kolízii

Hoci nastala táto nešťastná situácia, turnaj RFA 18 v Žiline má podľa slov Marhanského výborný predaj. Už zostávajú len úplne posledné lístky a vyzerá to tak, že Žilina bude vypredaná. To sa RFA podarilo napriek kolízii termínov s KSW. „My takisto sme sa museli prispôsobovať futbalovým zápasom a na termín v Žiline sme čakali viac ako rok. Naozaj sme sa dlho snažili dostať na tento hokejový štadión. Nebola možnosť to posúvať ani z jednej ani z druhej strany,“ uviedol promotér druhej najväčšej organizácie domácej scény.

„Myslím, že sme sa korektne dohodli. Oni tam mali jedného Poliaka, ktorý mal ísť pôvodne u nás, my sme ho pustili. Navzájom sme si nerobili zle. Niekedy to príde, že tie termíny sa budú križovať. Tých organizácií a turnajov už je tak strašne veľa, že nedá sa všetkému vyhnúť.

Je ale fajn, že si vieme vždycky zavolať a povedať si. Ja im prajem, aby im dobre dopadol turnaj. Posunuli to do Poľska, asi to dáva zmysel, pretože tam majú viacej chalanov z Poľska a z Prahy, ktorí asi nie sú úplne obľúbení v Ostrave,“ ozrejmil Boris Marhanský. Galavečer RFA 18 prebehne už túto sobotu na Zimnom štadióne v Žiline. Posledné vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

UFC Ludovit Klein

Zápasová karta RFA 18 Žilina

Sivák vs Farkas

Fapšo vs Constantin

Martiník vs Šajben

Lutterbach vs Otalora

Boráros vs Jakubík

Kulla vs Hudák

Pittner vs Petrenyi

Kopas vs Arben

Tóth vs Lamacký

Eliáš vs Prázdný

Medovarski vs Kuky

Prchal vs Stríž

Brezovský vs Nagy

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.