fbpx

Sponzorovaný obsah

Bude sa pohybovať úplne inak, až ucíti moju silu, tvrdí Sivák
zdroj fotky: RFA

Bude sa pohybovať úplne inak, až ucíti moju silu, tvrdí Sivák pred RFA 18. Zdôvodnil, prečo si nemôže dovoliť prehrať

Už túto sobotu sa v Žiline uskutoční turnaj RFA 18, na ktorom sa predstavia aj viaceré z tých najväčšich hviezd organizácie. Svoje zápasy tu totiž budú mať Václav Sivák, Sebastián Fapšo, Joilton Lutterbach alebo Gábor Boráros.


Čo sa týka Vaška Siváka, ten aktuálne nastolil rýchle zápasové tempo a po nedávnej výhre nad Bulharom Stoykovom mieri do ďalšieho súboja. Tentokrát pôjde o jeho tretiu obhajobu titulu, do ktorej ide s už okrúhlou bilanciou 30-0. Súperom Siváka je v zápase do 66kg podľa K-1 pravidiel maďarský zápasník László Farkas (22-5). Lístky na turnaj kúpiš tu >>>



Gábor Boráros sa poučil z poslednej prehry. Na toto si chce dávať pozor v sobotnom zápase na RFA 18 v Žiline >>>

Václav Sivák takto zhodnotil svojho súpera

„Podľa toho, čo som videl, tak nie je ničím výnimočný, než moji poslední súperi. Myslím, že taký Záděra by mu silou prerazil hlavu. Je to ale cigán ako ja, takže má dobré pohyby a dobré schopnosti. Ale hovorím, myslím že sa bude pohybovať úplne inak, až ucíti moju silu,“ povedal svojim typickým štýlom Sivák na tlačovej konferencii RFA.

„Bad Boy“ sa následne vyjadril aj k jeho často preberanému skóre, keďže vo svojej kariére zatiaľ medzi profesionálmi nespoznal chuť prehry.

„Ja voči sebe tú svoju neporaziteľnosť ani veľmi neriešim. To, keby som nedajbože prehral, tak by som chcel aspoň vedieť, že som podal ten najlepší výkon v zápase a že sa fakt nedalo urobiť nič viac v ten daný moment.

UFC Ludovit Klein

Skôr by som niečo viac stratil pred ľuďmi. Ľudia by proste začali viac riešiť, že som prehral, že už nie som to, čo som býval, a podobne. Viem, že by toto prišlo, takže už len kvôli tým ľuďom si to nemôžem dovoliť,“ povedal Vašek pred víkendovým zápasom.

Zápasová karta RFA 18 Žilina

Sivák vs Farkas

Fapšo vs Constantin

Martiník vs Šajben

Lutterbach vs Otalora

Boráros vs Jakubík

Kulla vs Hudák

Pittner vs Petrenyi

Kopas vs Arben

Tóth vs Lamacký

Eliáš vs Prázdný

Medovarski vs Kuky

Prchal vs Stríž

Brezovský vs Nagy

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.