fbpx

Sponzorovaný obsah

AKTUÁLNE: Vašek Mikulášek má opäť problém. Žiada o rýchlu pomoc internetu v Prahe!
Zdroj fotky: Instagram @vasek_mikukasek_mma

Je čas si povedať pár vecí. Sklamal som! Vašek Mikulášek má pre všetkých tento odkaz

Vašek Mikulášek si momentálne opäť neprechádza veľmi priaznivým obdobím a problémy ho neustále prenasledujú. Môj zdravotný stav je kritický, odkázal nedávno keď musel zrušiť zápas na spoločnom turnaji RFA a IAF v Prahe.


Teraz sa však už chystá na svoj ďalší zápas s Alexom Cvernom, ktorý sa uskutoční 23.11. v Brne na turnaji bizarnej organizácie Clash of the Stars. Oznámili to len tento pondelok na uskutočnenej tlačovej konferencii. Na svojom instagrame si však teraz vylial srdce pre svojich fanúšikov, no aj rodinu či známych. Chce opäť reštartovať a začať naplno makať. Celý odkaz nájdete nižšie.



Gábor Boráros sa poučil z poslednej prehry. Na toto si chce dávať pozor v sobotnom zápase na RFA 18 v Žiline >>>

Sklamal som!

„Je čas si povedať pár vecí. Sklamal som! Rodinu, trénerov, tím, kamarátov. Nie som ten človek ako pred 3 rokmi, stratil som sa. A namiesto toho, aby som sa našiel, hľadal som iné veci. Bohužiaľ.

Bol som ten slabší, veril som, že keď nechám všetko na poslednú chvíľu, doženiem to! Znova som sklamal. Namiesto toho, aby som šiel a povedal veci ako chlap, bol som ten, čo hovoril: „Nie, je to v poriadku!“

Je odporné sledovať, ako človek padá, a namiesto toho, aby bojoval, hľadá šťastie napríklad v baroch, u žien a vo všetkom možnom. Je ťažké si uvedomiť, že všetko, čo som tomu športu dal, som dal zbytočne… napríklad aj zdravie. Neľutujem to!

UFC Ludovit Klein

Ľutujem len to, že vidím, ako ľudia vo mňa prestávajú veriť, a namiesto toho, aby som robil, čo mám, hľadám problémy inde. Celý život dokazujete, že ste dosť dobrí, aby ste mohli všetkým zavrieť ústa, a potom to všetko spláchnete do hajzla, pretože veríte, že nie ste dosť dobrí.

Potom už hľadáte dôvod, prečo ste si neublížili viac. Prečo ľuďom nedáte to, čo o vás celú dobu hovoria! Dúfam, že každý dostal, čo chcel. Ďakujem tým, čo zostávajú. Nezaslúžim si to, občas som totiž riadna sviňa.

A ďakujem tým, čo mali byť so mnou a držať ma, keď som klesal. Asi som nedržal dosť, keď ste padali na hubu a plakali, aby som tam bol. Život je spravodlivý, keď prídete o veci, o ktorých ste si mysleli, že sú navždy a potom aj o tie, o ktorých ste si mysleli, že ich nepotrebujete! Zostane zase tá prázdna nádoba, ktorú je treba naplniť.

Chápem, že veľa ľudí asi nepochopí tento zbytočne dlhý text, ale to nevadí. Nič sa kvôli nikomu nezastaví. Pôjde to ďalej! Raz poviem celý príbeh, ale myslím, že potom ma bude každý nenávidieť. No nič, ideme opäť naplniť tú nádobu.“

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.