fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je finálny počet divákov na turnaji Oktagon 62
zdroj fotky: Oktagon MMA

Toto je finálny počet divákov na turnaji Oktagon 62 vo Frankfurte, čo predstavuje celosvetový rekord!

Turnaj Oktagon 62 v nemeckom Frankfurte bol prelomový nielen pre organizáciu Oktagon MMA, ale aj pre MMA ako také. Už istý čas pred jeho uskutočnením sa počítalo s tým, že na futbalovom štadióne Deutsche Bank Park padne celosvetový divácky rekord v rámci návštevnosti MMA podujatia. A to sa aj podarilo!


Poznáme finálne číslo počtu divákov na turnaji Oktagon 62

„Je čas posunúť to na ďalší level a zapísať sa do dejín,“ lákala organizácia Oktagon na tento prelomový turnaj, ktorý sa uskutočnil minulý víkend vo Frankfurte. Teraz už poznáme aj finálne číslo, ktoré predstavuje nový rekord. Ondřej Novotný totiž počas vysielania futbalového podcastu Kudy běží zajíc prišiel s informáciou, že na turnaj Oktagon 62 prišlo 59 148 divákov.



Bolo tak prekonané UFC 193 v Austrálii, kde prišlo 56 214 fanúšikov, a takisto aj veľký turnaj organiácie KSW, na ktorom bolo 57 766 divákov.

Oktagon v tomto roku usporiadal už druhý turnaj na futbalovom štadióne, keďže v júni prebehol aj event Oktagon 58 na pražskom Edene, kde prišlo zhruba 28 tisíc ľudí. Turnaj na Edene by sa mohol zopakovať aj na budúce leto, kedy sa predbežne počíta s trilógiou Vémola vs Végh.

Organizácia Oktagon MMA má aj do budúcna veľké ambície a vôbec nie je vylúčené, že sa pokúsia znovu prekonať aj terajší rekord. Vedenie dokonca už naznačilo, že by to mohlo byť na mníchovskom štadióne Alianz arena, kde je kapacita okolo 75 tisíc.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.