fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Toto bude najväčší ťahák celého turnaja Fight Night Challenge 7 v Bratislave
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

VIDEO: Toto bude najväčší ťahák celého turnaja Fight Night Challenge 7 v Bratislave

Najväčším ťahákom októbrového podujatia Fight Night Challenge s poradovým číslom 7 bude súboj skúseného boxera Erika Tlkanca proti trojici v zložení Patrik Rigodanzo, Patrik Lakatoš a Michal “Mikefitko“ Kováčik. Každý z nich si s “Tlkym“ zmeria sily v jednom trojminútovom kole.


V rovnakom zložení sa už títo aktéri stretli na predchádzajúcom turnaji, no vtedy išlo o ešte špecifickejší zápas. Trio vo dvojici útočilo na Tlkanca a ten heroicky odolával. Výsledkom bola napokon remíza, a tak nie je prekvapenie, že sa dohodli na odvete.



Tlkanec si v špeciálnej odvete verí na KO: Trojica súperov nastúpi do ringu FNC s jasným plánom!

Pod inými pravidlami je papierovým favoritom šesťnásobný majster Slovenska, ale jednoduché to mať rozhodne nebude. Jeho súperi naplno trénujú a dúfajú, že Erika dokážu zaskočiť. Ten naopak očakáva iný scenár.

„Moja predikcia je, že určite tam padne nejaký knokaut. Predpokladajme, že nie na mojej strane a skončí to v prospech mňa. Neviem úplne presne akým spôsobom a ako chlapci hovoria, pre nich bude najväčšie víťazstvo, keď to doboxujú. Rovnako to vidím aj ja,“ zamyslel sa Tlkanec v štvrtej epizóde relácie FACE-OFF pred FNC 7.

Ak sa mu nepodarí v prvých dvoch kolách ukončiť svojich súperov, najkritickejšie môže byť podľa neho záverečné dejstvo. Uvedomuje si to aj samotná trojica. „V prvom kole ho unavíme, v druhom ho zbijeme a do tretieho nedôjde,“ prezradil “Mikefitko“ s úsmevom odvážny plán a o niečo serióznejšie na neho nadviazal Patrik Lakatoš: „Ak pôjdem na začiatku a dobre sa trafím, je tam šanca na ukončenie. Pokiaľ to však prežijem, bude to výhra. Keď pôjdem na záver, taktiež sa pokúsim o vypnutie. Možno bude viac unavený, čo si ale úprimne nemyslím, lebo zvládol nás aj vo dvojici. Mňa teda poteší, keď prežijem svoje tri minúty a spôsobím mu nejaký ‘damage‘.“

Okrem tohto atraktívneho zápasu sa fanúšikovia môžu 26. októbra v bratislavskej Gopass Aréne tešiť na ďalších jedenásť nabitých duelov. Chýbať nebude ani vystúpenie ostrieľanej tváre FNC Mariána “Fuča“ Fučíka či predstavenie najväčšej hviezdy organizácie. Flexking si to rozdá s českým reprezentantom Králom Pablom. Takisto budeme svedkami tretieho ženského stretu v histórii slovenského projektu medzi Azrou a Ellou z reality šou “Farma“. Lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. PPV sledujte na platforme JOJ Play.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.