fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný prezradil, čo je mu dosť ľúto
zdroj fotky: Oktagon MMA

Ondřej Novotný prezradil, čo je mu dosť ľúto v súvislosti s rekordným turnajom Oktagon 62 vo Frankfurte

Organizácia Oktagon MMA dosiahla počas uplynulého víkendu veľkú vec. Podarilo sa im vypredať skoro 60-tisícový futbalový štadión vo Frankfurte a s turnajom Oktagon 62 tak stanovili celosvetový rekord v rámci návštevnosti MMA podujatia.


Ohlasy alebo reporty bežných domácich médií, v rámci Česka a Slovenska, však boli v súvislosti s touto udalosťou pomerne skromné. Určite vzhľadom k tomu, aký veľký športový event to bol. Presne na túto vec poukázal aj Ondřej Novotný vo svojom najnovšom vysielaní MMA Letem Světem.



Domáce média by mali tento úspech viac oceniť

„Bol by som radšej, keby o nás niečo hovorili české média. A všeobecne, keby sme si dokázali my Češi a takisto asi aj Slováci uvedomiť, že je fajn niečo oceniť, keď niečo dokážeme. A je jedno, kto to vlastne robí, ak je to česko-slovenský úspech. Musím povedať, že ak je mi niečo ľúto, tak že sa nedostaneš do hlavných správ a nedostaneš sa do toho hlavného prúdu.

A teraz nemyslím len športové správy, ale správy ako také, pretože je tom rôzna hovadina, veľa kultúrnych vecí z celého sveta, ale to, že Češi a Slováci stanovili nový svetový rekord a vypredali v Nemecku štadión pre bezmála 60 tisíc ľudí, tak to tam proste nenájdeš. Ono by tam nemuselo ani byť nič o tom MMA, ale iba povedať, že je to úspech a len to ukázať.

Len sa tým pochváliť a dať tým ľuďom aj iné správy. Tu nejde len o to, že to je Oktagon a že sa ma to dotýka osobne, ale neviem… Niekedy si hovorím, že sme mimo z každého gólu, ktorý dá David Pastrňák, čo je úplne super a oprávnene, ale že toto potom nedostane žiadny priestor, tak to mi príde, že je to fakt u nás zle s niektorými vecami,“ povedal k tomu Novotný.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.