fbpx

Sponzorovaný obsah

McGregor si už dohodol zápas aj jeho termín
zdroj fotky: Twitter Arena

McGregor si už dohodol zápas aj jeho termín so svojím súperom! Aká bude reakcia UFC?

Conor McGregor by mohol byť o krok bližšie k jeho návratovému zápasu v UFC. Vyplýva to z jeho posledného vyjadrenia, keď prezradil novinárom v Španielsku novú informáciu. Stalo sa to na víkendovom podujatí organizácie BKFC, v ktorej je McGregor už aj čiastkovým vlastníkom.


Bude toto ďalší zápas McGregora v UFC?

„1. február, Saudská Arábia. Dan Hooker,“ odpovedal McGregor stručne ale dosť jasne na otázky, kedy a proti komu bude najbližšie v UFC bojovať. V spomínanom dátume sa organizácia UFC znovu predstaví v Rijáde, hlavnom meste Saudskej Arábie.



Na rovnakom podujatí v Španielsku bol aj Dan Hooker, ktorý v rozhovore pre Submission Radio prezradil, že sa s Conorom osobne stretol a hovorili spolu o ich vzájomnom zápase. „Ja som za, on (Conor) takisto. Musíme len získať UFC na svoju stranu a dotiahneme to do konca,“ potvrdil Dan Hooker.

Na základe týchto vyjadrení je teraz ťažké skonštatovať, či už začali aj nejaké vyjadnávania s UFC, alebo to bol ešte len rozhovor týchto dvoch bojovníkov. Hooker je však na 5. mieste v ľahkej váhe a dlhodobo predvádza atraktívne a akčné zápasy, takže o tento súboj by mohlo mať záujem aj vedenie UFC.

Musíme si ale počkať na ich reakciu a prípadné oficiálne potvrdenie. Smolu by mal v tomto prípade Michael Chandler, ktorý dlhodobo čakal na možnosť bojovať s McGregorom.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.