fbpx

Sponzorovaný obsah

Novotný a Neruda reagujú na otázky po oznámení veľkej novinky
zdroj fotky: Oktagon MMA

Neprajem im to, ale dôležitá je úprimnosť k fanúšikovi. Ondřej Novotný reaguje na preložený turnaj KSW 99 v Ostrave

Spolumajiteľ a hlavná tvár organizácie OKTAGON MMA Ondřej Novotný poskytol svoje vyjadrenie na adresu konkurenčnej KSW. Jej promotér Martin Lewandowski nedávno označil OKTAGON ako organizáciu, ktorá sa len zviezla na ich úspechu a všetko od nich odkopírovala. Novotný vo svojom vysielaní na YouTube zaregoval na celý tento konflikt a vyjadril sa aj na adresu zrušeného turnaja KSW 99 v Ostrave.


K vyjadreniam ohľadom kopírovania KSW zvolil skôr diplomatickú odpoveď. „Ja som hovoril pre nejaké poľské médiá, že ja si Martina Lewandowského vážim a vážiť chcem. Nevidím k niektorým veciam, ktoré robí, dôvod, ale to je asi všetko, čo k tomu môžem povedať. Prajem im, aby sa im podarilo KSW 100, čo je míľnik,“ povedal Ondřej Novotný, ktorý zároveň vyjadril poľskej KSW rešpekt.



Žiadne povodne, nikoho Ostrava nezaujímala

Ako to už ale býva zvykom, Novotný si servítku pred ústa nekladie. Na nadchádzajúci turnaj KSW 99, ktorý mala túto sobotu hostiť Ostrava, má vyhradený názor. „Teraz majú v sobotu turnaj. Je to turnaj z Ostravy a keby som to mal povedať, tak všetci vieme, že turnaj nepreložili kvôli povodniam.

Je to blbá výhovorka a zbytočne ju používali. Občas je dobré priznať, že ako promotérovi sa ti niečo nepodarilo. Nikto nerobíme len skvelé veci a toto je strašne ťažký biznis. Ideš s kožou na trh, každý chce aby si sa prekonával a stále to nie je dosť dobré. Je strašne ťažké prehltnúť tú horkú pilulku, tak ako sme si ju my užili v Anglicku,“ vyhlásil promotér najprestížnejšej organizácie domácej scény.

Novotný zároveň otvorene povedal, že dôvodom bola neatraktivita karty. „Za mňa je ale najlepšie povedať čo najväčšiu časť pravdy a tá je, že tá karta v Ostrave nikoho nezaujíma. Ani keď tam pridali Hanku [Gelnárovú]. Ja si myslím, že mali zmenšiť halu, nie presťahovať sa, ale to je ich rozhodnutie,“ zhodnotil zrušený turnaj v Ostrave.

Úprimnosť k fanúšikovi

Na celej situácii ho najviac zarazila komunikácia a z jeho pohľadu evidentná krátkozraká lož. „Mali byť úprimní k fanúšikovi, pretože inak je to poškodenie značky z môjho pohľadu. Ale ako hovorím, vôbec im to neprajem, nikomu to neprajem, ak je aspoň trochu normálny. Ak je ten človek hovädo, pokojne nech si to vyžerie a nech sa mu dejú zlé veci, to je mi jedno. Ale KSW si zaslúži obdiv za 100 turnajov, takže mi príde nešťastná skôr tá komunikácia,“ povedal Ondřej Novotný vo svojom vysielaní MMA Letem Světem.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.