fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný odpovedá na výzvu Fleuryho smerom k Vémolovi
zdroj fotky: Oktagon MMA

Bude to náhrada za Piráta? Ondřej Novotný odpovedá na výzvu Fleuryho smerom k Vémolovi

Will Fleury uspel aj vo svojom druhom zápase v Oktagone, keď na včerajšom turnaji Oktagon 62 vo Frankfurte tvrdým spôsobom knokautoval Pavla Langera. Keďže bol Langer doteraz jednotkou v rebríčku poloťažkej váhy, v ktorej je šampiónom Karlos Vémola, dá sa očakávať, že práve Fleury po tomto turnaji zaujme pozíciu číslo jedna v rámci vyzývateľov.


Will Fleury chce zápas s Vémolom

Fleury si povedal o zápas s Vémolom ihneď po výhre a potvrdil to aj na pozápasovej tlačovke. „Myslím to s tým Karlosom veľmi vážne. Z tohto zápasu som vyšiel úplne bez zranení, takže som pripravený hneď bojovať. Kedykoľvek bude chcieť. Nemusí to byť za štyri týždne, môže to byť v Prahe, môže to byť kdekoľvek. Pokiaľ ale chceš byť šampión, tak sa musíš stretnúť so mnou.



Nemyslím si, že Karlos je najťažšia výzva v Oktagone. Myslím si, že sa z toho bude snažiť vykecať. Ja ale stále ten zápas budem chcieť. Karlos je obrovské meno a ja by som s ním strašne rád zápasil. Ak to prijme, mal by som strašnú radosť, ale nečakám to,“ povedal Will smerom k možnému zápasu s Vémolom.

Ako to vidí Ondřej Novotný?

Vyzerá to tak, že aktuálne je to len sa samotnom Karlosovi, či bude chcieť prijať náhradu za zraneného Piráta, ktorou by bol Fleury. Potvrdil to aj Ondřej Novotný.

„Je to na Karlosovi. On sám si musí povedať, čo chce. Nebudem ho do ničoho nútiť. Fleury je úplne iný typ zápasníka než Pirát. Keď povie, že s ním chce zápasiť, bude s ním zápasiť. Bavili sme sa o tom, takže nejakú šancu tomu dávam. Bratislava je stále možná, ale ten čas beží celkom rýchlo. Neviem, v akom stave Fleury je. Teraz hovorí, že je v pohode, ale je v emóciách,“ vyjadril sa Novotný pre Kaocko.cz. Spomínaný turnaj v Bratislave je na programe 9. novembra.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.