fbpx

Sponzorovaný obsah

Christian Eckerlin s opaskom King of the Germany
Christian Eckerlin (Zdroj fotky: OKTAGON MMA)

VIDEO Súboj o kráľa Nemecka: Eckerlin pozametal s Jungwirthom celý oktagon

V hlavnom zápase OKTAGON 62 vo Frankfurte zvíťazil Christian Eckerlin, ktorý dominantne na body zdolal Christiana Jungwirtha. Eckerlin úvodné kolá ťažil z efektívneho strikingu z ústupu a v druhej polovici zápasu sa rozhodol vziať súpera na zem. Na nej vyslovene dominoval a hoci sa mu nepodarilo zápas ukončiť pred limitom, o jeho víťazstve neboli žiadne pochybnosti.


Opasok, ale nie šampiónsky

Duel Eckerlin vs. Jungwirth sa šiel na 5×5 minút a v hre bol opasok s názvom „King of the Germany“, ktorý oprávnene získal Christian Eckerlin. S výnimkou duelu s Apollom Silvom, ktorý prehral na bodové rozhodnutie, vyhral kompletne všetky zápasy v rámci organizácie OKTAGON MMA.



Úplne opačné problémy má Christian Jungwirth, ktorý z posledných 4 zápasov si odniesol nelichotivé skóre 1-3. V rámci welterovej váhy už dávno nepatrí medzi úzku špičku a prehra s Eckerlinom mu určite nijakým spôsobom nepomohla.

Rekordné čísla

Organizácia OKTAGON MMA si tentokrát zobrala obrovské sústo a pokúsila sa vypredať futbalový štadión Eintrachtu Frankfurt. Počas hlavného zápasu už bol štadión kompletne zaplnený a obrovskú zásluhu na tom určite majú práve nemeckí hrdinovia, ktorí zaobstarali hlavný zápas.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.