fbpx

Sponzorovaný obsah

Patrik Kincl kritizuje profi bojovníkov
zdroj fotky: Oktagon MMA

Patrik Kincl riešil pred zápasom s Engizekom vážny problém. Načrtol tri možné scenáre, ako sa bude zápas vyvíjať

Patrik Kincl načrtol tri možné scenáre vývoja zápasu s Kerimom Engizekom. Prezradil tiež, že pred súbojom riešil vážny problém a na chvíľu uvažoval, že nenastúpi.


Patrik Kincl verzus Kerim Engizek. Jeden z hlavných ťahákov turnaja Oktagon MMA na futbalovom štadióne vo Frankfurte. Rekordná akcia pred 60-tisíc divákmi na tribúnach.



Patrik Kincl nastolil tri možné scenáre

Súboj o šampióna strednej váhy bude nesmierne zaujímavý, to bez debaty. Patrik Kincl načrtol tri možné scenáre, ako sa môže duel vyvíjať.

„Prvý scenár je, že Engizek má ukončenia v prvom, druhom kole, takže sa začne hneď valiť. Druhý scenár je, že sa prvé kolo budeme obaja načítavať a v druhom kole sa do toho šliapne. Tretí scenár je, že pôjde o takticko-technickú bitku, kde sa budeme preťahovať o jednotlivé údery a vo finále z toho vznikne zmes. Občas to vybehne do šprintu a potom sa to zase ukľudní. Ťažko povedať,“ zamyslel sa Patrik Kincl v rozhovore pre kaocko.cz.

V príprave riešil veľkú nepríjemnosť, keď sa zranil a na malý moment mu hlavou prebleskla myšlienka na to, že nebude môcť nastúpiť.

„Na chvíľku som tam mal, čo teraz budem robiť, takto do toho nemôžem ísť, ale bol to sekundový brainstorm, keď som to hneď hodil bokom a naopak som vymýšľal, ako to urobiť, aby som tréning dokončil a mohol trénovať ďalej,“ prezradil Patrik Kincl, ale bližšie o svojom zranení, pochopiteľne, nechcel hovoriť. „Pred zápasom to nechcem zmieňovať. Stále ma to ľahko ovplyvňuje, ale nie je to nič dramatického, vo fighte to nebudem vnímať, ale pokiaľ by sa na to súper zameral, tak to môže byť nepríjemná vec,“ dodáva súčasný šampión strednej váhy v organizácii Oktagon MMA.

UFC Ludovit Klein

Patrik Kincl (35) je od príchodu do Oktagonu neporazený. Samuel Krištofič, Alex Lohoré, Karlos Vémola a Piotr Wawrzyniak sú na jeho štíte. Z posledných desiatich zápasov vyhral deväť. Tú jedinú prehru mu pripravil famózny Roberto Soldič v titulovom súboji KSW. Kincl má na konte 28 výhier, z toho zhruba polovicu na KO/TKO (13) a desať porážok.

Kerim Engizek (33) sa bude spoliehať na podporu domácich nemeckých fanúšikov. Jeho bilancia je 20-4. Ťahá sériu 13 výhier v rade. Neprehral od apríla 2015, teda viac ako 9 rokov. Pravdou však je, že kvalita jeho súperov nebola nejaká oslnivá. Proti súperovi, akým je Patrik Kincl, ešte nikdy nestál.

Zápasová karta OKTAGON 62 Frankfurt

Hlavná karta:

Christian Eckerlin vs Christian Jungwirth – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Patrik Kincl vs Kerim Engizek (titulový zápas strednej váhy) – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Max Coga vs Antun Račič – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Niko Samsonidze vs Daniel Torres – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Lazar Todev vs Adam Palasz – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Max Holzer vs Mohamed Sadok Trabelsi – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Predzápasy:

Katharina Dalisda vs Mallory Martin (titulový zápas slamovej váhy) – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Mochamed Machaev vs James Hendin – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Pavol Langer vs Will Fleury – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Hafeni Nafuka vs Arijan Topallaj – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

Deniz Ilbay vs Michael Deiga-Scheck – Pozri sa na kurzy a tipni víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.