fbpx

Sponzorovaný obsah

Kotalík odpovedal Cvernovi ostrým odkazom
zdroj fotky: Clash of the Stars

Kotalík odpovedal Cvernovi ostrým odkazom. Vyjadril sa aj k ich možnej odvete

Od ich zápasu to medzi nimi vrie a pokračuú slovné prestrelky alebo odkazy, ktoré si Michal Kotalík a Alex Cverna vymieňajú. Ich zápas prebehol v organizácii Clash of the Stars. Pôvodne z toho bola knokautová výhra pre Cvernu, ale po odvolaní Kotalíka bol výsledok zmenený na „no contest“, pre ilegálny úder.


Kotalík cez víkend zvíťazil na turnaji organizácie Valhalla Fighting, kde zdolal Tomáša Penza. Alex Cverna po tomto súboji zareagoval s tým, že aj Michal zvíťazil za pomoci zakázaných úderov a malo by to byť tiež prehodnotené. Začal tak ďalšiu výmenu názorov a Kotalík mu poslal dosť ostrý odkaz.



Kotalík odpovedal Cvernovi ostrým odkazom

„A za chvíľu bude tupej palici na našej scéne koniec. A nikto už o ňom nebude ani písať. Tým ja s touto paštékou končím. Balada o Chrochťovi. Utiekol z Oktagonu pred Martínkom, utiekol z IAF pred Orlovom s chvostom medzo nohami. V base bol pomocníček bacharov. Trúfa si buď na neskúsených alebo váhovo minimálne o 20kg ľahších.

A hádajte čo. Dobre vie, že už si v Clashi alebo nikde vo veľkej organizácii neškrtne, pretože odvšadiaľ tento chlapík buď utiekol, alebo ho vyrazili. A teraz si berie na mušku mňa, pretože som posledná možnosť ako sa môže niekde ešte objaviť. Pretože inak o neho nie je záujem. Lenže vieš čo, Saša? Buď schudni aspoň do 100kg, alebo vieš čo teda? Choď do riti,“ uviedol Kotalík, ktorý tak v podstate odsunul zo stola aj prípadnú odveta s Cvernom.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.