fbpx

Sponzorovaný obsah

Novotný s Nerudom zhodnotili víťazný debut Islama Dulatova.
zdroj fotky: Oktagon MMA

VIDEO: Bývalý zápasník Oktagonu vďaka expresnému KO získal kontrakt v UFC!

Bývalý bojovník Oktagonu sa uplynulú noc parádne predviedol v deviatej sérií Dana White’s Contender Series. Rôzni talentovaní bojovníci z rôznych kútov sveta sa tu snažia vybojovať si zmluvu s najprestížnejšou MMA organizáciou sveta.


Medzi ďalšími deviatimi zápasníkmi sa o to pokúsil aj Nemec, ktorý bol viac než úspešný. Na svojom konte má z dvanástich zápasov až šesť ukončení na TKO/KO a štyri ukončenia na submisiu.



Karlos Vémola: Sú len tri mená, s ktorými to v Oktagone dáva zmysel >>>

Bývalý bojovník Oktagonu získal zmluvu s UFC!

Je to talentovaný bojovník Islam Dulatov (11-1), ktorý v domácej organizácií OKTAGON MMA bojoval iba jedenkrát. Rozhodne si ho mnohí fanúšikovia zapamätali, pretože predviedol v zápase s Ioannisom Palaiologosom poriadne tornádo!

Islamovi sa podarilo vybojovať si zmluvu a to poriadne dominantným víťazstvom, keď svojho súpera Vaniltona Antunesa ukončil v prvom kole na TKO/KO. Z jeho výkonu bol nadšený aj samotný šéf UFC Dana White. Toto je reakcia Dulatova po získaní zmluvy s UFC.

„Ďakujem veľmi pekne Dana White. Čo by som mohol povedať? Ak ste to nevedeli, tak teraz to už viete,“ reagoval sebavedomo na nadšenú reakciu Danu Whitea po jeho fantastickom ukončení súpera v zápase. Gratulujeme!

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.