fbpx

Sponzorovaný obsah

Vémolov tréner sa vyjadril k trilógii s Patrikom Kinclom
zdroj fotky: Oktagon MMA

Karlos Vémola: Sú len tri mená, s ktorými to v Oktagone dáva zmysel

Karlos Vémola stále hľadá súpera. Sú len tri mená v Oktagone, ktoré podľa neho dávajú zmysel.


Zranenie Piráta pre turnaj v Bratislave spravilo škrt cez rozpočet Karlosovi Vémolovi. Ten sa tvrdo pripravoval na odvetný súboj proti domácemu bojovníkovi, ktorému chcel oplatiť KO z prvého vzájomného súboja. Pirát si však vážne poranil koleno a na dlhší čas bude mimo hru.



Karlos Vémola dostal od šéfa Oktagonu MMA Ondřeja Novotného ponuku pobiť sa namiesto zápasu s Pirátom o titul v ťažkej váhe s Hatefom Moeilom. Tento nápad sa ale českému Terminátorovi príliš nepozdával. V ťažkej váhe naposledy bojoval pred 10 rokmi v UFC.

V rozhovore pre CNN Prima News zmieňuje len tri mená potenciálnych súperov v Oktagone, ktoré by dávali zmysel. Ako jemu, tak fanúšikom a organizácii. „Teraz vidím, keď sa mi zranil Pirát, ako je ťažké nájsť súpera, aby to dávalo pre ľudí zmysel. Aby mňa, organizáciu Oktagon, nepopľuli, že to je pre mňa len nejaké žrádlo,“ hovoril Vémola.

„Tých variant je niekoľko, ale už to nie je o tom, aby Oktagon uspokojil mňa ako zápasníka, ale ide o to, uspokojiť ľudí, fanúšikov. A tých mien,  s ktorými by som mohol zápasiť, aby to dávalo zmysel a bol to ťahák, nie je veľa. Pripadá do úvahy Pirát, Patrik Kincl a Attila Végh. Nikto iný tam proste nie je,“ reagoval Karlos Vémola.

Patrik Kincl sa nedávno tiež nechal počuť, že by si trilógiu s Vémolom vedel predstaviť. Teraz sa však plne koncentruje na veľkú výzvu v podobe obhajoby titulu v strednej váhe proti Kerimovi Engizekovi, ktorý bude mať za sebou podporu 60-tisícovej vypredanej arény vo Frankfurte.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.