fbpx

Sponzorovaný obsah

To vážne?! Psychopat Bejr ide do zápasu s odsúdeným vrahom, ktorý pred pár rokmi dostal milosť od prezidenta ČR
Zdroj: Clash of the Stars

Vyzerá to tak, že Psychopat Bejr sa prekecol, ako to je s koncom Clash of the Stars?

Organizácia Clash of the Stars má za sebou svoj deviaty turnaj v Prahe, na ktorom promotér Tomáš Le Sy oznámil, že ich posledný galavečer bude desiatka v Brne 23.11.2024. Tá bola po oznámení do troch hodín vypredaná.


Práve názov tohto eventu „The End“ vyvolal množstvo otáznikov, čo potvrdil aj Le Sy. „Nič viac k tomu povedať nemôžem, je to jednoducho naozaj koniec Clash of the Stars,“ uviedol.



V hlavnom zápase večera sa má stretnúť pod pravidlami boxu Karlos Benda a Jaromír Soukup. Okrem tohto však Tomáš Le Sy vyzval na zápas aj Psychopata Bejra, s ktorým má ešte nevysporiadané účty.

Cverna ho nemôže ani cítiť: Zober si svoje gule, teraz ti fakt ublížim! >>>

Prekecol sa ako to bude s Clash of the Stars?

Dlhuje mu napálenie do držky za napadnutie z minulosti a takisto nenastúpil na zápas proti Novotnému na deviatom turnaji, kvôli fackám, ktoré inkasoval od Alexa Cvernu.

Prekecol sa Psychopat Bejr v najnovšom vyjadrení, ako to je s koncom Clash of the Stars? „Bude Clash pokračovať? Ja mám určité informácie, pretože samozrejme poznám zápasníkov, ktorí sa tam striedajú.

UFC Ludovit Klein

Niektorí dokonca prechádzajú z Clash do Red Face a naopak. Niektorí idú navyše úplne inam, ako je Valhalla alebo Gelnárová do KSW. Stále sa to mieša. Mám informácie, že niektorí už majú zmluvy alebo sa riešia na jedenástku a dvanástku.

Môj názor je taký, že sa to samozrejme nebude volať Clash of the Stars. Lesíček, ktorý je samozrejme prefíkaný, veľmi prefíkaný, myslím si, že mu to už ani nežeriete, to najskôr premenuje,“ prezradil Aleš „Psychopat“ Bejr.

O tomto scenári sa takisto hovorí aj v zákulisí či medzi fanúšikmi. Bolo by dosť divné stopnúť podnikanie, o ktoré je záujem a ľudia si kupujú na tieto eventy lístky vo veľkom. Zároveň Clash of the Stars ich formátom a kvalitou prevedenia, čo sa týka produkcie, nemá veľkú konkurenciu na domácej scéne. V každom prípade uvidíme, ako to celé nakoniec dopadne a s najväčšou pravdepodobnosťou sa to dozvieme na turnaji o mesiac v Brne.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.