fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Alex Cverna víťazí nad Závodom a vybojoval si súboj o titul IAF na turnaji v Prahe proti Yevhenii Orlov!
Zdroj fotky: I AM FIGHTER

Cverna ho nemôže ani cítiť: Zober si svoje gule, teraz ti fakt ublížim!

Zatiaľ čo v organizáciách, ako sú OKTAGON MMA, RFA, PML, IAF či Fabriq MMA ide primárne o športové výkony, Clash of the Stars je zameraná skôr na všetky veci okolo. Čoraz častejšie sa stáva útočiskom bojovníkov, ktorí už nemajú záujem merať si sily s tými najlepšími a na sklonku svojich kariér sa chcú len zabaviť a privyrobiť si. Presne to je prípad Michala Kotalíka a Alexa Cvernu, medzi ktorými panuje veľká nevraživosť.


Tú spôsobil ich vzájomný zápas na COTS 9, ktorý sa skončil na No Contest. Hoci Cverna dokázal Kotalíka knockdownovať, rozhodujúci knokautový úder bol ilegálny. Výsledok teda zmenili na NC a odvtedy napätie medzi Cvernom a Kotalíkom len graduje. Ďalším dôkazom je Cvernov odkaz Kotalíkovi, v ktorom ho vyzýva na ďalšiu odvetu, tentokrát striktne pod MMA pravidlami.



Zodvihni gule a volaj promotérovi

Alexander Cverna si nikdy obzvlášť nedával servítku pred ústa a opäť prišiel s vyjadrením, ktoré sa od neho tak trochu aj čakalo. „Ty si stále budeš otvárať tú tlamu nevymáchanú. Arogantný si tu akurát tak ty. Sám chodíš, ako keby si mal v podpazuší melóny alebo tam máš neoholené chlpy? Ak máš gule, tak ich zodvihni a zavolaj promotérovi, že si chceš znova nechať rozbiť držku od ťažkej váhy,“ odkázal Kotalíkovi.

Jasne rak potvrdil záujem o odvetu a o doriešenie toho, čo nedoriešil ich prvý vzájomný duel. „Teraz ťa už šetriť nebudem, ako som ťa šetril a strážil som si ťa. Teraz ti fakt ublížim, pretože teraz nechcem žiadne zmiešané pravidlá, ale klasiku MMA. Ver tomu, že tam ti ublížim. Nie málo, ale veľa za tie kecy, ktoré tu máš. Máš zlosť, že ťa porazil dedo, ktorý má vnúča a prehral si. Ženou zostaneš,“ povedal Cverna, ktorý tentokrát žiada súboj len pod MMA pravidlami. Ten posledný sa totiž odohral pod špeciálnymi, kedy sa malo ísť prvé kolo v boxe, druhé v K1 a tretie v MMA.

Kotalíkova reakcia

Cverna vypol komentovanie na tomto príspevku, no Kotalíkova reakcia na seba nenechala dlho čakať. „O chvíľu už bude tupých palíc na našej scéne kopec a nikto už o ňom nebude písať. Týmto ja s touto paštikou končím. Utiekol z Oktagonu pred Martínkom, utiekol z IAF pred Orlovom s chvostom medzi nohami. V base bol pomocníček bacharov, trúfa si na neskúsených alebo o 20 kg ľahších. Dobre vie, že si v Clashi ani v žiadnej inej veľkej organizácii neškrtne, pretože zovšadiaľ utiekol alebo ho vyrazili,“ povedal o svojom bývalom súperovi.

Podľa Kotalíkových slov je toto zo strany Cvernu zúfalstvo, keďže si myslí, že už nikto oňho neprejaví záujem. „Teraz si berie na mušku mňa, pretože som posledná možnosť, ako sa môže ešte niekde objaviť. Inak oňho nie je záujem. Lenže vieš čo, Sašo? Buď schodni aspoň do 100 kg, alebo vieš čo teda? Choď doprdele,“ zakončil svoju reakciu, ktorá by mala byť Kotalíkovou poslednou.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.