fbpx

Sponzorovaný obsah

Čo by ste urobili na jeho mieste? Vlasto Čepo žiada názor a radu, ako ďalej
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Koniec? Čo by ste urobili na jeho mieste? Vlasto Čepo žiada názor a radu, ako ďalej

Včera 5.10.2024 sme vás informovali o ďalšom zranení Vlasta Čepa. Ten sa mal predstaviť na futbalovom turnaji v Bratislave. Avšak už po prvom šprinte v úvode zápasu sa zranil, keď sa mu roztrhla achilovka.


„Pätnásť rokov bojujem, nohy držali, jeden šprint a odtrhlo mi achilovku. Chlapcov som chcel poviesť, ale po dvadsiatich sekundách ma noha zradila. Držím palce aby sme vyhrali finále,“ vyjadril sa Vlasto Čepo po veľmi nepríjemnom a ďalšom zranení. Problémy totiž už má s ramenom, pre ktoré už od leta nemôže zápasiť.



Lajoš Klein na rovinu priznal, z čoho bol po poslednom UFC zápase aj nahnevaný a sklamaný >>>

Vlasto Čepo žiada názor, čo ďalej

„Čítajte, prosím, dokonca a reagujte, dajte názor, poraďte. Druhá strana mince, ktorú ten, čo nezažil, nevidí. Každý vidí zdvihnutú ruku hore, víťazstvo, to pekné. To čo ťa k takému zápasu dovedie a čím si zápasník prechádza, to si človek nevie predstaviť.

Vôbec sa nejdem opúšťať, lebo som skur*ený vojak a narodil som sa pre boj, len taká malá rekapitulácia pri 2 rokoch môjho športu: zlomené rebro, zlomený členok, nos, ťažký otras mozgu, 3x zlomená pravá ruka (zápästie), prasknutý bubienok, roztrhané väzy v kolene a členku, odtrhnutá achilovka. Toto všetko len v priebehu 2 rokov.

Určite som nejaké malé veci vynechal, takže táto druhá strana mince už nie je taká šťastná a vysmiata, len si to odnášame my a naši blízki. Môžete pozrieť rekapituláciu spätne, tu sú zábery skoro všetkých zranení, a to x-krát trénujeme aj s týmito zraneniami, aj nastupujeme do zápasov.

UFC Ludovit Klein

Ja osobne to nikdy po zápase nepoviem, lebo je to môj problém. Keby som na to poukázal, tak by to vyzeralo, že sa vyhováram na zranenie, a povedali by: „Načo si išiel do zápasu?“ Keby to poviem a zápas zruším, automaticky by nasledoval hejt, ale to je nepodstatné.

Napíšte, čo by ste robili vy ako bežní ľudia či športovci. Pokračovali by ste ďalej? Lebo život ide aj po kariére a treba ho žiť, alebo by ste mali dosť? Ja mám len taký odkaz, že teraz ma porobia, pozašívajú, a môžem ďalej pokračovať v mojom umení, 1 na 1 tvrdého boja. Nebojte sa, som tu a budem, kým stojím. Ďakujem ľuďom, čo sú úprimní – vy viete, a rodine najviac – deťom a žienke. Keď padneme, sú tu len tí real. Život vás naučí. Ja sa vrátim.“

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.