fbpx

Sponzorovaný obsah

Poriadne mu naložil! Alex Pereira reaguje na zývajúceho Jamahala Hilla počas jeho zápasu s Rountreem
Zdroj fotky: Screenshot UFC

Poriadne mu naložil! Alex Pereira reaguje na zívajúceho Jamahala Hilla počas jeho zápasu s Rountreem

Alex Pereira (12-2) je skutočne zviera! Na turnaji UFC 307 sa síce rozbiehal pomalšie a prvé dve kolá s Khalilom Rountreem prehral, v treťom kole to však zlomil. Jeho údery a kopy mali od začiatku väčšiu razanciu a bolo to vidno aj na súperovej tvári.


Vo štvrtom kole tvrdosťou a aktívnym tlakom ukončil Rountreeho na TKO. Napriek tomu, že jeho súper a outsider zápasu sa nemusí za svoj výkon hanbiť, Pereira opäť dokázal svoje kvality. Obhájil tak titul poloťažkej váhy a UFC bojovníci to patrične ocenili v reakciách.



Nakoniec ho zlomil! McGregor a ďalší bojovníci reagujú na skvelý titulový zápas Pereira vs Rountree na UFC 307 >>>

Alex Pereira reaguje na zívanie od Jamahala Hilla

Jiří Procházka šampióna takisto pochválil slovami na twitteri. Hneď sa však nabudený pustil do tréningu, keďže sa chce vrátiť k zápaseniu pripravenejší.

„Práve som sa vrátil z tréningu a vychutnal som si hlavný zápas turnaja UFC 307. Khalil sa prvé dve kolá pekne chopil akcie. Potom však prišla trpezlivosť a tlak od Alexa.

Bol to nádherný lov. Ja sa vraciam späť k tréningu, pretože je čas to zase posunúť ďalej a posunúť sa,“ reagoval Procházka po zápase Pereira vs Rountree.

UFC Ludovit Klein

Naopak reakcia bývalého šampióna Jamahala Hilla bola zívajúcim gestom, ktoré nájdete nižšie vo videu. Naznačuje tak, že sa počas zápasu nudil a takmer zaspal. Alex Pereira však pohotovo zareagoval na tlačovej konferencii, kde sa ho na to opýtalil novinári.

„Možno sa len práve zobudil po UFC 300,“ vtipne reagoval šampión Pereira. Práve na tomto turnaji doslova uspal Jamahala Hilla už v prvom kole, keď ho knokautoval tvrdým úderom.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.