fbpx

Sponzorovaný obsah

Lajoš Klein na rovinu priznal,
zdroj fotky: UFC Europe twitter

Lajoš Klein na rovinu priznal, z čoho bol po poslednom UFC zápase aj nahnevaný a sklamaný

Ľudovít Klein v UFC neprehral od októbra 2021 a po presune do ľahkej váhy zatiaľ ťahá šňuru siedmich zápasov bez prehry. Rozšíril ju na nedávnom turnaji UFC v Paríži, kde porazil Roosevelta Robertsa po troch kolách na body.


Pre Lajoša a jeho fanúšikov bolo najpodstatenejšie to, že zvíťazil. Aj on sám však priznal, že s výkonom nebol úplne najspokojnejší a sám od seba očakával, že z jeho strany príde nejaké ukončenie.



Lajoš Klein s odstupom zhodnotil výhru v Paríži

„Určite to nebolo ľahké, ale ja som do toho zápasu aj s tým išiel, že to nemusí byť úplne jednoduché tak, ako to každý čakal. Lebo všade, kam som išiel, tak od každého som počúval len to, aký som favorit. Môjho súpera brali tak, ako keby tam prišiel len prehrať. Ja som ale očakával, že do toho dá všetko. Lebo ak by ma porazil, bol by to pre neho dobrý skalp kvôli tomu, ako sme od seba boli rebríčkovo ďalej.

Ale aj tak som od seba očakával, že ho dokážem predčasne ukončiť, čo sa mi však nepodarilo. Takže z tohto som trochu na seba nahnevaný. Výhra je určite super, ale išiel som tam do toho s tým, že som dobre pripravený a chcel som nejaké ukončenie. To sa nestalo, takže sčasti tam nejaké sklamanie je. Lebo ja som sám na seba dosť veľký kritik, takže určite nie som úplne spokojný,“ priznal Lajoš v rozhovore pre Šport.sk.

Klein už dlho hovorí, že je pripravený na niekoho z TOP 15 v UFC rebríčku ľahkej váhy. Výkonnostne aj výsledkami už na to určte má, takže verme tomu, že v ďalšom roku už skutoične dostane meno z číslovaného rebríčka. On sám spomínal napríklad tak známych bojovníkov, akými sú Moicano, Saint Denis, Bobby Green alebo Ortega.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.