fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Vojna barberov?! Výzva na boxerský zápas skončila vykládkou hnoja pred barbershopom
Zdroj fotky: Instagram Fight Night Challenge

VIDEO Pánečku, tá sadla! Barberi si pred Fight Night Challenge rozdávali facky

Už onedlho nás čaká turnaj Fight Night Challenge 7, na ktorom sa uskutoční aj zápas barberov Kristiána Síposa s Mayom Nidasom. Hoci nejde o najväčšie celebrity, ktoré sa kedy v tejto organizácii predstavili, ich vzájomný súboj vzbudí veľké emócie. Veľkú zásluhu na tom bude mať aj posledný diel relácie FACE OFF, ktorý okorenila ich vzájomná potýčka.


Duel Kris The B vs. Mayo Nidas sa uskutoční v open weight kategórii, teda obaja bojovníci môžu vážiť, koľko len chcú. Turnaj sa uskutoční už 26. októbra v Bratislave. Opäť na ňom uvidíme ostrieľaného profi boxera Erika Tlkanca v súboji s tromi súpermi a proti presile bude bojovať aj Matej Király.



Uvidíme aj zápas legiend slovenského internetu, v ktorom komik Marek „Mariňák“ Fučo vyzve Jozefa Dunajčana, tiež známeho ako Zlobra zo Zámeny manželiek.

Predstaví sa medzi lanami aj Filip Sulík. Syna politika Richarda Sulíka vyzve šéfkuchár Lukáš Palkovič. Taktiež uvidíme stálice, ako sú Frayer Flexking, Robo Rácz či Jindřich Janečka. Vstupenky si môžeš kúpiť tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.