fbpx

Sponzorovaný obsah

Zmena na poslednú chvíľu len dva dni pred turnajom? Robo Pukač prijal tohto súpera, ktorý môže šokovať divákov
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Zmena na poslednú chvíľu len dva dni pred turnajom? Robo Pukač prijal tohto súpera, ktorý môže šokovať divákov

Tri prehry v rade a teraz dva zápasy v priebehu jedného mesiaca. Podarí sa Robovi Pukačovi dostať sa na víťaznú vlnu? Navyše sa mu len dva dni pred turnajom PML 11 v Šali zmenil súper na poslednú chvíľu.


Súperom veterána Oktagonu a domácej scény bude nakoniec brazílsky zápasník Luiz Felipe Oliveira (6-6). Diváci sa tak na kombinovanej MMA a postojárskej karte môžu tešiť na zápasníkov európskej kvality.



VIDEO: Gábor Boráros skutočne maká! Už onedlho ho čaká dôležitý zápas na turnaji v Žiline >>>

Zmena súpera na poslednú chvíľu

Organizácia PML oznámila zmenu súpera dva dni pred turnajom v Šali. Robo Pukač samozrejme nechcel prísť o zápas a tak túto obrovskú výzvu prijal. Dohodnutá váha je na 80 kilogramov a bojovať budú 3×5 minút.

„Zmena súpera pre Róberta Pukač len dva dni pred zápasom! Nakoľko sa Kevin Hangs nemôže na turnaji PML 11 predstaviť kvôli zdravotným komplikáciám, šance na ultra shortnotice sa chopil Luiz Filipe Oliveira.

Brazílčan až 80% svojich výhier získal pred limitom. Talentovaný zápasník mieri na slovenskú pôdu hladný po výhre a odhodlaný odniesť si cenný skalp domácej hviezdy! Potvrdí Pukač rolu favorita alebo sa Oliveirovi podarí šokovať divákov?“ pýta sa organizácia PML fanúšikov na sociálnych sieťach.

UFC Ludovit Klein

Druhý zápas Pukača oznámila aj organizácia OKTAGON MMA. Predstaví sa teda aj na turnaji OKTAGON 63 v Bratislave 9.11.2024. Opäť ho nebude čakať nič ľahké. Jeho súperom bude Ivica Trušček (44-39), ktorý má na konte spolu 83 profesionálnych zápasov. Podarí sa bratislavskému princovi zvrátiť vlnu troch prehier a dostane sa opäť na víťaznú šnúru po týchto dvoch zápasoch?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.