fbpx

Sponzorovaný obsah

Aké výhody máš, keď pracuješ pre otca, ktorým je Ondřej Novotný?
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Aké výhody máš, keď pracuješ pre otca, ktorým je Ondřej Novotný?

Určite ste postrehli, že Trinity – dcéra Ondřeja Novotného pracuje pre organizáciu OKTAGON MMA. Je to jeho prvorodená dcéra z predošlého vzťahu. Žila a vyrastala vo Francúzsku s jej mamou a ostanými súrodencami.


Už rok však jazdí na turnaje Oktagonu ako zamestnanec najväčšej československej organizácie. Dokonca sa presťahovala do Čiech. Ak by ste čakali, že prácou pre vlastného otca má nejaké výhody, či privilégia, mýlite sa. Podľa jej slov je Ondřej Novotný ako šéf veľmi striktný.



Marc Doussis sa ospravedlnil manželke Poppecka a odkázal, že jej muža aj tak knokautuje >>>

Výhody v práci, kde pracuješ pre vlastného otca?

„Už rok jazdím na turnaje pracovne, predtým som sa bola pozerať, pretože ma to bavilo. Bola som v backstage a od samého začiatku vidím, ako to vo vnútri organizácie funguje.

Chcela som toho byť súčasťou, pretože viem, že je to niečo veľké, a zároveň to beriem ako rodinnú firmu. Začala som robiť sociálne siete, robím francúzsky profil. OKTAGON začal vysielať vo Francúzsku a ono sa to tak nejako samo dalo dokopy,“ povedala v Trinity v rozhovore pre Super.cz.

„Žila som dvadsať rokov s maminou vo Francúzsku, ktorá tam odišla kvôli volejbalu. Študovala som tam, mám teda lepšiu francúzštinu ako češtinu. V Česku som čerstvo, prišla som pred Edenom. Do Francúzska sa vraciam za mamičkou i súrodencami, ale zatiaľ vidím budúcnosť v Čechách.“

UFC Ludovit Klein

A aké to vlastne je mať za šéfa svojho otca? „Myslím si, že si otec necháva celkom odstup, nemám žiadne privilégiá a necháva šéfku v mojom oddelení, aby sa starala. Ale musím povedať, že nás to hrozne zblížilo, ako spolu trávime čas na tých turnajoch, tak je to veľmi pekné.

V Oktagone pracovný čas nikdy nekončí a myslím si, že nás to všetkých baví, takže nedokážeme vypnúť. Teda aj pri rodinnej večeri sa o tom bavíme, vieme sem tam vypnúť, ale je to na dennej báze,“ nechala sa počuť Trinity. Výhody teda v práci zo strany otca nepociťuje a šéfuje jej úplne niekto iný.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.