fbpx

Sponzorovaný obsah

Moicano v Paríži prevalcoval favorizovaného Francúza
zdroj fotky: Twitter DiaztwinsMMA

Moicano v Paríži prevalcoval favorizovaného Francúza. Následne vyzval Pimbletta, ktorý mu takto odpovedal

Renato Moicano zanechal svojim výkonom počas víkendového UFC turnaja v Paríži veľmi dobrý dojem. Domáceho favorizovaného bojovníka, ktorým bol Benoit Saint Denis, v prvom kole doslova prevalcoval. Francúz prežil tvrdé útoky Moicana na zemi len vďaka svojej výnomočnej odolnosti. Do ďalšej časti zápasu si však odniesol tržné rany a silné opuchy, kvôli ktorým na jedno oko vôbec nevidel a rozhodca tak zastavil zápas po druhom kole.


Pre 35-ročného Moicana to bola štvrtá výhra v rade. Dá sa očakávať, že si po nej vylepší svoju aktuálnu 11. pozíciu v UFC rebríčku ľahkej váhy. Navyše Brazílčan po turnaji prezradil, že zhruba 3 týždne pred zápasom si dosť poranil rameno, no nechcel odstúpiť zo zápasu a rozhodol sa, že to aj napriek citeľnej bolesti riskne, čo mu v konečnom dôsledku vyšlo.



Dostaneme zaujímavý zápas Moicano vs Pimblett?

Moicano už má predstavu aj o tom, s kým by chcel zápasiť nabudúce. Konkrétne spomenul Paddyho Pimbletta a Dana Hookera, teda dve veľmi známe tváre UFC ľahkej váhy. „Nezober zápas so mnou, pretože ti rozlakťujem lebku. Prosím, neber ten zápas, lebo ti ublížim. Dostaneš lakte do hlavy,“ odkázal Moicano smerom k Pimblettovi, no v skutočnosti chce dosiahnuť pravý opak, aby s ním Paddy do zápasu išiel, o čo sa snaží už istý čas.

Odpoveď anglického zápasníka na seba nenechala dlho čakať. Zdá sa, že Pimblett je naklonený tomuto súboju, čo potvrdil na sociálnych sieťach svojou zápasovou fotkou s veľavravným popisom „poďme do toho“. Paddy je takisto dobre rozbehnutý. V UFC zatiaľ vyhral všetkých svojich šesť zápasov, takže by z toho mohol byť veľmi atraktívny duel, aj s prihliadnutím na štýly oboch borcov. Dostaneme tento zápas v úvode roka 2025?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.