fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto sú prvé slová a vyjadrenie Ľudovíta Kleina po náročnom a dôležitom víťazstve na UFC Paríž
Zdroj fotky: Screenshot Instagram UFC Europe

Toto sú prvé slová a vyjadrenie Ľudovíta Kleina po náročnom a dôležitom víťazstve na UFC Paríž

Ľudovít Klein (23-4) má za sebou ďalšie víťazstvo v UFC, pričom neprehral už sedem zápasov v rade. Toto víťazstvo bolo veľmi dôležité aj z toho dôvodu, že do zápasu vstupoval ako najväčší favorit zápasovej karty v Paríži a nemohol svojho súpera podceniť.


Všetci očakávali, že svojho súpera bez problémov porazí, no Roosevelt Roberts bol veľmi nebezpečným súperom, ktorý sa mu zmenil na poslednú chvíľu pred turnajom. Potvrdil to aj samotný Klein v jeho prvom vyjadrení po zápase.



Pred zápasom si nič iné ako víťazstvo nepripúšťal a chcel tak natiahnuť svoju zápasovú šnúru bez porážky na sedem zápasov. To sa mu aj podarilo, no zo zápasu si odniesol damage na ľavom oku. Celý turnaj UFC Fight Night v Paríži môžeš sledovať zadarmo tu >>>

Vašek je sprostý až moc za mňa. Ondřej Novotný reaguje na naštvaného Siváka >>>

Toto sú prvé slová Ľudovíta Kleina po výhre v Paríži

Pre slovenského bojovníka to bol veľmi ťažký zápas, pretože do zápasu vstupoval ako najväčší favorit zápasovej karty UFC Paríž. Jeho súper bol však nebezpečný a niektorými údermi mu poriadne pohrozil. Klein ale dokázal svoju vyspelosť a tiež to, že si zaslúži miesto v TOP 15 divízie ľahkej váhy UFC.

„Áno, cítim sa dobre, pretože víťazstvo je doma. Bol to dobrý zápas, tesný zápas a súper bol naozaj dobrý. Víťazstvo je však moje!“ boli prvé slová slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina po jeho výhre na UFC Paríž. Následne sa svojim fanúšikom prihovoril aj prostredníctvom instagramu.

UFC Ludovit Klein

„Čaute ľudia, aspoň takto narýchlo sa vám prihovorím po zápase. Všetko v poriadku, výhru máme doma, takže sa veľmi teším. Ťažký zápas, ale myslím si, že takéto zápasy ma posúvajú dopredu. Som rád, že mi to nedal zadarmo, ale je to tam. Ďalšie víťazstvo a pokračujeme ďalej. Ďakujem všetkým za podporu, máme to. Ideme sa teraz dobre najesť, milujem vás,“ odkázal Lajoš slovenským fanúšikom.

Nižšie na videu vidno aj spomínaný väčší cut nad okom a zároveň opuch. Jeho súper bol naozaj pred zápasom veľkým outsiderom, no na Kleina bol veľmi dobre pripravený. Potvrdil to práve damageom, ktorý zanechal na tvári Lajoša. V každom prípade za toto víťazstvo si opäť zaslúži veľkú gratuláciu.

Výsledok a VIDEO zo zápasu Klein vs Roberts

Ľudovít Klein porazil Roosevelt Roberts – jednohlasné rozhodnutie na body (30-27, 29-28 x2)

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.