fbpx

Sponzorovaný obsah

Kaik Brito zostal pred bránami UFC. David Kozma takto zaregoval na jeho prehru.
zdroj fotky: Oktagon MMA

Potvrdené! Organizácia OKTAGON MMA oznámila titulový zápas vo welterovej váhe

Je to potvrdené! Welterová divízia organizácie OKTAGON MMA konečne po roku a pol spozná nového šampióna. Posledným majiteľom opasku welterovej váhy bol Kaik Brito. Ten však odišiel bojovať o zmluvu v UFC, čo sa mu nepodarilo, keď prehral v Dana White’s Contender serires.


Teraz sa opäť vracia do Oktagonu, kde rovno bude bojovať o titul v tejto váhovke. Zápas sa uskutoční v rámci turnaja OKTAGON 64 v Mníchove. Na tomto galavečeri je už plánovaná obhajoba v ťažkej váhe, pričom do klietky sa vráti po zranení Hatef Moeil. Jeho súper zatiaľ nie je známy.



Odvetný zápas spolu nechceli, no bolo to buď alebo nič. Na turnaj v Mníchove plánuje návrat český zápasník Daniel Škvor >>>

Najočakávanejší súboj roka!

Aktuálne však organizácia OKTAGON MMA oznámila, že súperom Kaika Brita v titulovom zápase o welterový opasok bude Ion Surdu. Práve o ňom sa po jeho poslednom víťazstve špekulovalo, že by mohol najbližšie bojovať o uvoľnený titul.

„Brazílsky kúzelník Kaik Brito (17-5) je späť! Kat ukončil svojich súperov vo všetkých sedemnástich svojich víťazstvách. Jeho skóre zahŕňa výhry v prvom kole nad Bryczekom, Kalashnikom a Borárosom.

Ako bývalý a posledný šampión welterovej váhy OKTAGONU, ako prvý v organizácii porazil 6-násobného šampióna Kozmu počas Ostravského masakru v roku 2022. V tom čase bol na absolútnom vrchole a zdal sa neprekonateľný. Brito ho dokázal ukončiť a s ním aj jeho štvorročnú nadvládu.

UFC Ludovit Klein

Aktuálna svetová #90 a bývalý šampión dvoch rumunských organizácií Ion Surdu (15-6) si vyslúžil bojovať o titul v Edene, keď v 1. kole knokautoval Kozmu. Tiež brutálne ukončil dvojnásobného titulového vyzývateľa Lohorého a zabezpečil si výhru nad húževnatým Kertészom.

“Dracula” ukončil dvanásť súperov, z toho jedenásť v 1. kole. Na papieri to vyzerá na jeden z najočakávanejších súbojov roka!“ láka organizácia OKTAGON MMA na čerstvo oznámený titulový zápas, ktorý sa uskutoční na turnaji OKTAGON 64 v Mníchove. Vráti sa opasok svojmu predchádzajúcemu majiteľovi alebo začne vládnuť „Dracula“?

Zápasová karta OKTAGON 64 Mníchov

Hatef Moeil vs TBA – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Kaik Brito vs Ion Surdu – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Alexander Poppeck vs Marc Doussis – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Daniel Škvor vs Jorick Montagnac – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Gjoni Palokaj vs Karol Ryšavý – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Marek Bartl vs Endrit Brajshori – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Michael Deiga-Scheck vs TBA – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.