fbpx

Sponzorovaný obsah

Ailin Perez mala pred ďalším UFC zápasom
zdroj fotky: Twitter Ailin Perez

VIDEO: Takmer skolabovala pri vážení! Premožiteľka Pudilovej mala pred ďalším UFC zápasom veľké problémy

Už zajtra sa vo francúzskom Paríži uskutoční ďalší UFC turnaj. Štartovať na ňom bude aj náš Ľudovít Klein, ktorého súperom je Roosevelt Roberts. Lajoš na dnešnom vážení splnil limit ľahkej váhy a nič tak už nebráni jeho ďalšiemu UFC zápasu. Veríme, že znovu víťaznému. Kurzy na jeho zápas si môžeš pozrieť tu >>>


S váhou však mala veľké problémy argentínska zápasníčka Ailin Perez. Tá napokon ani nesplnila limit bantamovej váhy a jej súboj s Dariou Zheleznyakovou prebehne v catchweight 136,5 libier. To, že pre Perez to bolo veľmi náročné zhadzovanie, potvrdilo aj video z oficiálneho váženia, ktoré pripájame nižšie.



Ailin sa na ňom hlavne po odchode z váhy viditeľne veľmi trasie a má problémy s kontrolou svojho tela. Nechývalo veľa, aby došlo k fyzickému kolapsu, ale už tak to nebol pekný pohľad. Zápas však podľa všetkého prebehne, no je otázne, aký to bude mať vplyv na samotný súboj. Perez je domácim fanúšikom známa aj kvôli tomu, že nedávno bojovala s Luciou Pudilovou, ktorú porazila na body.

Zápas Ľudovíta Kleina bude možné sledovať už klasicky na Nova Sport 6, Voyo alebo zadarmo prostredníctov TV Tipsport. Zápas Ľudovíta Kleina bude na programe okolo 19:30 nášho času. Stačí si tipnúť na nejaký zápas, prípadne pre novozaregistrovaných dostanete aj 20-eurový bonus za registráciu.

VIDEO: Ailin Perez mala pred ďalším UFC zápasom na váhe veľké problémy

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.