fbpx

Sponzorovaný obsah

Makhmud Muradov už pozná dátum ďalšieho zápasu. Bude to v organizácií podobnej Clashu v Poľsku
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Nečakané problémy! Makhmud Muradov skončil v nemocnici: Myslel som, že zomriem

Po víťaznej eufórii pri návrate do Oktagon MMA prišli nečakané problémy! Makhmud Muradov skončil v nemocnici: Myslel som, že zomriem.


Absolútnu dominanciu a kontrolu predviedol Makhmud Muradov pri svojom návrate do Oktagon MMA. Na turnaji v Brne nedal najmenšiu šancu hviezdnemu veteránovi Scottovi Askhamovi, ktorého k ničomu nepustil.



No prišli nečakané problémy!

Makhmud Muradov skončil dokonca v nemocnici. Zverejnil video na facebooku, kde vidieť, ako leží na lôžku s kyslíkovou maskou na tvári.

„Chcel by som sa vyjadriť k poslednému zápasu, čo všetko prebehlo počas váženia, chudnutia a prípravy. Mal som zdravotné problémy a doplatil som na to. Ruka OK, to sa dá odboxovať a ešte dokonca vyhrať zápas, ale po zápase som sa druhý deň zložil,“ opisoval Muradov nepríjemnosti, s ktorými musí bojovať.

„Bol som doma, hovoril som si asi chrípka, myslel som, že to prejde, že bolo ťažké chudnutie, ale vôbec nie. Ľahol som si, myslel som si, že zomriem, naozaj. Bolo to také ťažké, nemohol som z postele dva dni, čo som zjedol, hneď som zvracal. Nechcel som do nemocnice, ale priateľka ma donútila. Mám infekciu, zápal pľúc 70 %, rovno si ma tu nechali. Už som tretí deň v nemocnici,“ dodal Makhmud Muradov.

UFC Ludovit Klein

Želáme veľa síl aj v tomto náročnom boji a prajeme skoré uzdravenie!

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.