fbpx

Sponzorovaný obsah

Václav Sivák
Václav Sivák (Zdroj fotky: RFA/Matúš Zeťák)

Vémola, Brichta, Peňáz, Čepo či Pirát: Neporazený Sivák si zobral do úst veľkú časť domácej scény

Byť vyloželene len MMA bojovníkom je v dnešnej dobe veľmi náročné, predovšetkým ak nepatríte medzi úplnú svetovú elitu. Množstvo bojovníkov si preto pomáha svojím menom, ktoré využívajú ako značku, aby súčasne mohli viesť aj kariéru influencerov alebo YouTuberov.


Vlastný podcastový kanál či rôzne spolupráce sú dôležitou súčasťou živobytia mnohých bojovníkov, voči čomu sa nedávno ohradil aj najlepší postojár v Česku a na Slovensku, Václav Sivák. Toho uvidíme v boji už túto sobotu v zápase s Bulharom Stoykovom. Vstupenky na RFA x IAF: Special Title Night 2 si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.



Toto nie sú pre mňa fighteri

Sivákova žvitoná filozofia je jasná. Ak byť bojovníkom, tak poriadnym. Podľa českého bojovníka sa nedá sedieť na dvoch stoličkách a tí, ktorí sa venujú aj iným aktivitám okrem zápasenia, podľa neho nikdy nebudú pravými bojovníkmi.

„Tí bojovníci, ktorí robia podcasty a takéto blbosti, to nie sú pre mňa bojovníci, ale influeceri. Nič proti. Ja som jediný bojovník, mňa naozaj živí zápasenie a nič iné,“ vysvetlil Sivák svoj postoj.

Ten však musí byť podmienený neustálymi víťazstvami, minimálnymi zraneniami a v mnohých prípadoch aj vhodným výberom súperov. Aj s týmito faktormi je to však v mnohých prípadoch hop alebo trop, keďže bojovník jednoducho nemá zadné vráta.

„Buď, alebo. Zdochnem alebo budem milionár. Ak mi Boris vo februári nedá milión, tak neviem, čo budem robiť,“ doplnil Sivák, ktorý priznal, že Miliónový Fight v Ostravar Aréne, ktorý ho čaká vo februári 2025, je preňho existenciálny.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.