fbpx

Sponzorovaný obsah

Odvetný zápas spolu nechceli, no bolo to buď alebo nič. Na turnaj v Mníchove plánuje návrat český zápasník Daniel Škvor
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Odvetný zápas spolu nechceli, no bolo to buď alebo nič. Na turnaj v Mníchove plánuje návrat český zápasník Daniel Škvor

Organizácia OKTAGON MMA sa po expanzii na nemecký trh sa tu pomerne dobre usadila. Pravidelne tu usporadúvajú turnaje počas celého roka, onedlho uvidíme turnaj na nemeckom futbalovom štadióne a potenciál tohto trhu nie je ani zďaleka naplnený.


Po Frankfurte 12.10. sa tu organizácia do konca roka plánuje ešte vrátiť. V termíne zvyčajného ostravského galavečera sa presunie do Mníchova. Aktuálne organizácia predstavila aj odvetný súboj v poloťažkej váhe.



Toto bude titulový zápas organizácie OKTAGON MMA na čerstvo oznámenom turnaji v nemeckom Mníchove >>>

Odvetný zápas spolu nechceli

Škvor má z posledného zápasu prehru, no na turnaji OKTAGON 64 si chce napraviť chuť a dokázať, že aj keď s Montagnacom v prvom zápase prehral, má na to aby ho porazil.

„Daniel Škvor – česká postojárska legenda a víťaz OKTAGON Underground – je späť! S bilanciou 7-4-0 a piatimi knokautmi v prvom kole na svojom konte, vrátane jeho najcennejšej výhry proti európskej legende Martinovi Zawadovi, Škvar mieri však výššie.

Montagnac mu bude čeliť ako ťažký súper s bilanciou 6-2-0! Francúzsky majster Európy v sanda boxe , ktorý už v MMA zastavil Heila, Langera a dokonca aj Škvora len za 38 sekúnd, je v top forme. Po víťazstvách v Kolíne nad Rýnom a Stuttgarte sa na nemeckej pôde cíti ako doma – pridá si do zbierky aj Mníchov?“ láka organizácia OKTAGON MMA na odvetu v poloťažkej váhe.

UFC Ludovit Klein

Ich zápas sa však rodil za zvláštnych okolností. Daniel Škvor totiž mal pôvodne bojovať s nemeckým bojovníkom Doussisom, ten však z neznámych dôvodov odstúpil a stretne sa s Poppeckom.

„Priatelia mám po tréningu a začínam prípravu na ďalší zápas, ktorý mám 7.12. v Nemecku. Je to odveta s Jorickom. Bohužiaľ nás de facto donútili ísť spolu. Mal som ísť s Doussisom a Jorick s Poppeckom, ktorý ako titulový vyzývateľ sa posral a vzal si Doussisa, ktorý je na deviatom mieste rebríčka.

Nikto to s trénermi nechápeme. Ten zápas s Jorickom sme de facto nechceli. Chceli sme ísť obaja s Nemcami obaja. Nedali nám však na výber, bolo to buď zápas spolu alebo zápas nebude, takže sme to ako bojovníci, čo sa nezosierajú vzali a Poppeck s Doussisom nech idú do riti treba a bojujú si spolu ako na piesku, bábovky, f*ck,“ odkázal vo videu Daniel Škvor.

https://www.instagram.com/p/DAXys0IC4I0

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.