fbpx

Sponzorovaný obsah

Wau! Finalisti Tipsport Gamechanger Paradeiser a Keita poriadne poskočili vo svetovom rebríčku.
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Wau! Finalisti Tipsport Gamechanger poriadne poskočili vo svetovom rebríčku. Paradeiser dokonca atakuje UFC zápasníka Ľudovíta Kleina

Brnenský turnaj OKTAGON 61 bol pre organizáciu OKTAGON MMA mimoriadne úspešný, keď sa im podarilo vypredať halu do posledného miesta. Bol to ich historicky najdlžší turnaj s dvanástimi zápasmi na štartovke.


Okrem návratu Makhmuda Muradova a Lucie Pudilovej z UFC, predstavenia v zápasoch domácich zápasníkov, sme spoznali aj finalistov Tipsport Gamechanger v ľahkej váhe. Stali sa nimi Ronald Paradeiser a Losene Keita.



Je to pre Oktagon problém? Novotný s Nerudom zareagovali na štart Muradova v organizácii s bizarnými zápasmi >>>

Paradeiser s Keitom poriadne poskočili vo svetovom rebríčku

Teraz sa stretnú proti sebe vo finále Tipsport Gamechanger a zároveň to bude ich odvetný súboj. Vo februári 2022 v ich prvom zápase vyhral Losene Keita po piatich kolách na body. Ronald Paradeiser mu však dal dosť zabrať.

Po ich zápasoch na OKTAGON 61 si však obaja poriadne polepšili, čo sa týka postavenia vo svetovom rebríčku podľa portálu Fight Matrix. Ronald Paradeiser sa presunul po výhre nad Duquem z 57. miesta na 45. miesto. Losene Keita po výhre nad Legierskim si takisto polepšil z 88. miesta poskočil na 65. miesto. Treba dodať, že slovenský zápasník sa už približuje v postavení aj k UFC bojovníkovi Ľudovítovi Kleinovi, ktorý je na 39. pozícií. Ten už tento víkend bude bojovať v jeho desiatom UFC zápase, tentokrát na turnaji v Paríži.

V každom prípade teraz ich príbeh pokračuje a opäť sa tretnú v zápase o titul ľahkej váhy a zároveň o prvú cenu miliónovej pyramídy v hodnote tristotisíc eur. Na tlačovej konferencii po turnaji OKTAGON 61 dokonca už Losene Keita začal do Paradeisera rýpať.

UFC Ludovit Klein

„Ja som sa rozhodne zlepšil viac než on, som lepší bojovník, stretávam sa s veľkými výzvami, on bojuje s trpaslíkmi. Nie som ohromený jeho výkonmi proti ostatným,“ vyjadril sa na jeho adresu Keita. „Keď to tak vezmeme, Keita je oproti mne trpaslík. Všetci sú v tej váhe nižší, každý zápas som vzal, len som na tú váhu extrémne veľký, mám nižších súperov, nie že bojujem s trpaslíkmi,“ kontroval okamžite Ronald Paradeiser. Koncom roka 28.12.2024 na OKTAGON 65 sa teda o všetkom rozhodne a uvidíme, ako dopadne ich odveta.

OKTAGON 31: Prvý zápas Losene Keita vs Ronald Paradeiser

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.