fbpx

Sponzorovaný obsah

Patrik Kincl sa po turnaji Oktagon 61 vyjadril
zdroj fotky: Oktagon MMA

Patrik Kincl sa po turnaji Oktagon 61 vyjadril k jeho očakávanej obhajobe titulu

Patrika Kincla aktuálne delia už len necelé tri týždne od jeho ďalšej obhajoby opasku strednej váhy. Stane sa tak 12. októbra na očakávanom podujatí Oktagon 62, ktoré prebehne na futbalovom štadióne vo Frankfurte. Jeho súperom bude Kerim Engizek, ktorý sa bude chcieť spoľahnúť aj na veľkú podporu publika.


Čo sa týka strednej váhy organizácie Oktagon MMA, tak v tej by mohol byť po uskutočnení zápasu Kincl vs Engizek ďalším vyzývateľom Makhmud Muradov. „Mach“ totiž počas uplynulého víkendu zdolal v Brne Scotta Askhama, čo by mu malo zabezpečiť miestenku v ďalšom tituláku. Kincl sa priznal, že dostáva v súvislosti s tým veľa otázok a tak sa k tomu verejne vyjadril.



Patrik Kincl sleduje vývoj v divízii, no v hlave má teraz jasný cieľ

„Chodí mi veľa otázok na Oktagon v Brne a pravdepodobného vyzývateľa o titul. Zatiaľ to nechám bez komentára. Nechcem preskakovať, ale naopak všetkú pozornosť musím smerovať na Oktagon 62 a aktuálnu obhajobu.

V týchto dňoch sa všetko točí okolo ladenia gameplanu, celkovej formy a samozrejme diéty. Čím bližšie je zápas, tým intenzívnejšie vybrané tréningy musia byť. Viac než tréning tela je to potom tréning hlavy. Naučiť sa pracovať vo chvíli, kedy všetko páli, nemáte dostatok kyslíku a vnútorný hlas na váš kričí, že normálne umierate. Strašný šport to je a zároveň strašne krásny,“ uviedol Kincl na Instagrame.

Aj Patrik teda počíta s tým, že Muradov pravdepodobne bude nabudúce bojovať o titul. S tým sa ale už dopredu rátalo a samotný Kincl o tom nedávno tiež hovoril, že tento potenciálny stret s Machom privíta. Aktuálne by však bolo chybou myslieť príliš dopredu a Patrik to ako skúsený zápasník veľmi dobre vie.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.