fbpx

Sponzorovaný obsah

Procházka vybral najlepší výkon a prezradil, kto ho najviac potešil
zdroj fotky: Oktagon MMA

Na Oktagone v Brne bol v novej úlohe. Procházka vybral najlepší výkon a prezradil, kto ho najviac potešil

Jiří Procházka bol osobne prítomný na víkendovom turnaji Oktagon 61 v Brne. Celé dianie sledoval z bezprostrednej blízkosti a predstavil sa v novej úlohe. Spolu s Karlosom Vémolom totiž komentovali turnaj vo forme alternatívy k hlavnému komentáru.


Procházka, bývalý UFC šampión poloťažkej váhy, sa podelil o svoje dojmy z turnaja v pozápasovom rozhovore pre CNN Prima News.



Procházka vybral najlepší výkon a prezradil, kto ho najviac potešil

„Zo všetkých zápasov by som vyzdvihol Paradeisera. Krásne zameranie vzdialenosti, vychytanie súpera a ukončenie zápasu,“ vyzdhihol Jirka výkon Ronyho, ktorý v hlavnom zápase knokautoval Duqueho už v prvom kole a postúpil tak do finále Gamechangeru, kde sa stretne s Keitom.

Z osobného hľadiska však bol Procházka najradšej za výhry Hrona a Kalašnika. Je to pochopiteľné, keďže oboch už dlhšie pozná a zvykne s nimi aj trénovať.

„Nádherná atmosféra. Sparing partner Tomáš Hron, s ktorým som sa teraz dá sa povedať pripravoval celý uplynulý týždeň a videl som tú jeho prípravu, tak som za to strašne rád, ako to zvládol. Takisto Andrej Kalašnik krásne odbojoval svoj zápas,“ uviedol český bojovník k výhram Hrona, ktorý zdolal v rozlúčkovom zápase Sikkinga, a Kalašnika, ktorý si poradil s Palaiologosom.

Procházka zhodnotil aj výhru Makhmuda Muradova. „Keď to spojím s komentárom, ktorý k tomu mal Karlos, ako vychvaľoval jeho súpera (Askhama), tak to Mach dobre odkontroloval. Mohol byť tvrdší. Ale tak, ako mi Karlos opísal jeho súpera, tak potvrdil svoje kvality, že je to fakt tvrďák a dokáže prežívať ťažké momenty. Bolo vidieť aj na tej zemi, že to vie. Z Machovej strany bola potrebná aj opatrnosť a hovoril tiež to, že bol aj zranený,“ dodal Jiří.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.