fbpx

Sponzorovaný obsah

Václav Mikulášek
Václav Mikulášek (Zdroj fotografie: RFA/DD)

Baba Jaga Mikulášek páli ostrými do svojho rivala: Nebolo nutné urobiť takúto ku**árnu!

Český MMA bojovník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek mal nastúpiť do svojho druhého zápasu v rámci organizácie RFA. Po fiasku a diskvalifikácii s Gabrielom Törökom dostal príležitosť zápasiť s Fredericom Komuenhom, no minimálne túto sobotu sa zápas určite neuskutoční. Turnaj RFA x IAF: Special prebehne túto sobotu a vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.


Ospravedlnenie fanúšikom

Vyjadrenie k celej situácii dal Mikulášek na svoj príbeh na sociálnych sieťach, na ktorom sa nielen ospravedlnil, ale aj pustil do svojho súpera. „Ahoj, zdravím všetkých mojich fanúšikov a fanúšikov RFA. Chcel by som sa všetkým ospravedlniť, že nemôžem nastúpiť do zápasu s Kokamui [Fredericom Komuenhom],“ povedal na margo zrušeného zápasu, pričom pravdepodobne úmyselne skomolil meno Frederica Komuenhu.



Chápem, že si pre to urobil maximum, ale jedna vec, ktorá sa mi mega nepáči, že ja som urobil pre ten zápas maximum a moje zdravie momentálne nie je také dobré, ako si myslíš alebo si veľa ľudí myslí,“ povedal Václav Mikulášek

Nebolo nutné urobiť takúto ku**árnu!

Mikuláška trápili zdravotné ťažkosti už dlhšie a jeho štart bol otázny dlhú dobu. Samotný bojovník potvrdil, že všetko komunikoval s promotérom Marhanským. „Bohužiaľ, mal som počkať trochu dlhšie. Boris Marhanský o tom vie a cením si, že to nerozkecával a že mi dal chvíľu čas. Veľmi si to cením a veľmi ďakujem.

Nebola to sranda a chvíľu to ešte sranda nebude, ale štve ma to len z toho pohľadu, že som bol niekde vonku. Nebolo nutné urobiť takúto ku**árnu a dať si to na stories. Ja sa ťa nebojím, kámo. Ja nemám dôvod sa kohokoľvek báť a už vôbec nie teba. U nás si bol žinienka,“ ostro sa pustil do Komuenhu.

Celé vyjadrenie Mikulášek zakončil ospravedlnením a pozvánkou na RFA x IAF: Special Title Night 2: „Mrzí ma, že si sa na mňa pripravoval zbytočne. Že nedostanem easy money, ma mrzí. To sa stáva, bohužiaľ, je to tak. Ako hovorím, nemusím ti nič dokazovať. Keď o mne niečo píšeš, tak ma aspoň označ, to je easy. V každom prípade sa chcem všetkým ospravedlniť tým, ktorí chceli prísť na mňa a na môj zápas. Ale to je jedno, pretože tam bude množstvo lepších zápasov. Naozaj sa ospravedlňujem a vynahradím to,“ povedal rodák z Bohumína.

UFC Ludovit Klein

Galavečer prebehne túto sobotu a môžete ho sledovať aj prostredníctvom platformy realsport.tv.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.