fbpx

Sponzorovaný obsah

Gábora Borárosa poslal doslova do nemocnice! Frederico Komuenha reaguje na veľké víťazstvo
Zdroj fotky: RFA

Spoločný turnaj RFA a IAF prichádza o veľký ťahák na poslednú chvíľu! Zápas Mikulášek vs Komuenha je zrušený

Už najbližšiu sobotu 28.9.2024 nás čaká v Prahe ďalší spoločný turnaj organizácií RFA a IAF. Tentokrát sa galavečer bude konať v hale O2 Universum s podnázvom Special Title night 2.


Na tomto turnaji uvidíme až tri titulové zápasy. Prvý je Leo Brichta vs Jairo Pacheco v ľahkej váhe podľa pravidiel MMA. V druhom titulovom zápase sa predstaví Matěj Kozubovský vs Tamas Pirik v Realfight pravidlách do 81 kilogramov.



Tretí titulák bude patriť Patrikovi Záděrovi vs Dominik Bereczki takisto v Realfight pravidlách do 75 kilogramov. Okrem nich sa tu predstavia aj otec so synom Václav Sivák starší a Vašek Sivák. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.

Makhmud Muradov prehovoril o zranení a poslal odkaz všetkým hejterom >>>

Na poslednú chvíľu zrušený zápas

Jedným z hlavných ťahákov tohto turnaja mal byť aj zápas Vašek Mikulášek vs Frederico Komuenha. Ten naposledy porazil Gábora Borárosa a nezľakol sa ísť do zápasu ani so skúsenejším Mikuláškom. Ich zápas je však na poslednú chvíľu zrušený.

„Zápas je zrušený, zatiaľ pre mňa z neznámych dôvodov. Každý si o tom urobte obrázok sami, prípadne napíšte čo si o tom myslíte a čo vás napadá.

UFC Ludovit Klein

Ja som na ten zápas bol pripravený, drel som na to a aj keď som pristúpil na podmienky súpera, čo bolo zápas do 88 kg, tak aj tak nenastúpi. Je to škoda, tešili sme sa na to všetci, ale taká je realita. Vďaka všetkým za pochopenie,“ oznámil Frederico Komuenha na sociálnych sieťach. Vyzerá to tak, že zatiaľ nepozná dôvody zrušenia zápasu, no naozaj je to škoda, takto na poslednú chvíľu.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.