fbpx

Sponzorovaný obsah

Muradov zhodnotil svoj víťazný návrat
zdroj fotky: Oktagon MMA

Muradov zhodnotil svoj víťazný návrat na turnaji Oktagon 61 v Brne. Vyjadril sa aj k bučaniu počas zápasu

Makhmud Muradov sa včera po rokoch znovu predstavil v MMA zápase na česko-slovenskej bojovej scéne. Po konci v UFC sa dohodol na návrate do Oktagonu a včera v Brne na turnaji Oktagon 61 bol jeho súperom skúsený Scott Askham.


Favorizovaný „Mach“ zvíťazil jednohlasne na body po troch kolách. Askhama veľmi účinne eliminoval a dokázal ho kontrolovať po väčšiu časť zápasu. Diváci síce viackrát počas súboja dávali najavo svoju nespokojnosť s priebehom a atraktivitou tohto zápasu, no Muradov predviedol vyspelý zápasnícky výkon a s výkrou môže byť spokojný.



Muradov hodnotí výhru s Askhamom  

„Ja počúvam svojich trénerov a robím svoju prácu. Ak mi majitelia organizácie zavolajú a povedia, že pre mňa majú zápas, tak mne je to jedno koho mi dajú. Ja som to povedal aj minule Ondrovi, keď mi ponúkal mená, že mne je to jedno, len mi daj dátum. Mal som nejaké zranenia, lenže to je moja vec a moje problémy.

Hlavná je pre mňa ale tá výhra, je to doma. Len som na ňom neležal a on takisto nie je nejaký záhradník, je to bojovník z TOP 50. A že niektorí ľudia bučali, tak bohužiaľ, tak to niekedy je. Ja som ale vyhral ten zápas a išiel som celé tri kolá. Boli nejaké zranenia, no ja som rád, že som tu a vyhral som. Tie zranenia nie sú veľké, odpočiniem si a ideme ďalej,“ hodnotil Muradov na pozápasovej tlačovke.

Pohľad na titulový zápas strednej váhy Kincl vs Engizek

„Podľa štýlov si myslím, že Kincl je niekde inde. Ale uvidíme, ako sa vyrovná s tými fanúšikmi. Pretože vieme, že tureckí fanúšikovia vedia vytvoriť atmosféru. Ale je mi jedno, s kým by som mal nastúpiť. Stále hovorím, že súperov si nevyberám,“ povedal Mach k tituláku strednej váhy, ktorý prebehne už o tri týždne vo Frankfurte. Očakáva sa, že práve Muradov bude potom ďalším titulovým vyzývateľom.

Muradov nemá záujem o štart v projekte Tipsport Gamechanger

„Ja nie som blázon, aby som sa pripravoval každé dva mesiace a chudol. Rešpekt tým mladým chlapcom, ale toto by som nezvládol. Ja si už chcem užívať aj rodinu a každé dva mesiace by som to proste nedával. Všetko sa môže stať, no na 99% rovno hovorím nie,“ vyjadril sa Makhmud smerom k ďalšiemu ročníku Tipsport Gamechanger, ktorý má prebehnúť v ďalšom roku práve v strednej váhe.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.