fbpx

Sponzorovaný obsah

Influencerka a partnerka Gábora Borárosa sa pripravuje na zápas. Ten sa uskutoční pod touto organizáciou
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Influencerka a partnerka Gábora Borárosa sa pripravuje na zápas. Ten sa uskutoční pod touto organizáciou

Na Slovensku vzniká nová organizácia, ktorá sa volá Celebrity combat. Ako už z názvu vyplýva, bude sa sústreďovať hlavne na zápasy influencerov, známych osobností, no aj na bizarné postavy. „Napätie, drina a pot. Kontroverzné príbehy známych osobností vás čakajú v Celebrity Combat!“


Už o pár dní v utorok 24.9.2024 chystá tlačovú konferenciu v obchodnom dome Eurovea, kde predstaví svoje plány a prvých účastníkov zápasov. Na svojich webových stránkach informuje, že chcú, aby všetci poctivo trénovali pol roka a až následne sa vrhli do ostrého zápasu.



150 tisíc eur za Fergusona?! Ondřej Novotný reaguje na novinku v súvislosti s organizáciami RFA a IAF >>>

Partnerka Gábora Borárosa

Svoj prvý galavečer majú naplánovaný na 7. december a medzi prvými účastníkmi zápasov budú aj bývalí účastníci rôznych reality šou. Okrem nich aj partnerka MMA zápasníka Gábora Borárosa.

„Monika Jakliová je známa slovenská influencerka a modelka. Spoločne s partnerom, známym MMA zápasníkom Gáborom Borárosom, vychovávajú dcéru Zoru, ktorá prišla na svet v apríli. Monika je inšpiráciou pre mnohé ženy, keďže sa po pôrode rýchlo dostala do skvelej formy pravidelným cvičením.

Na sociálnych sieťach je veľmi populárna, kde zdieľa momenty zo svojho života a rôzne fitness tipy,“ predstavila organizácia na svojich webových stránkach v kategórií „Zápasníci“ Moniku Jakliovú, partnerku Gábora Borárosa. Viac sa dozviete na tu >>>

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.