fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Nie je to fér? Johnny Walker si zastal svojho tímového kolegu Xaviera. Napriek knockdownu súpera prehral
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

VIDEO: Nie je to fér? Johnny Walker si zastal svojho tímového kolegu Xaviera. Napriek knockdownu súpera prehral

Rafael Xavier (13-7) definitívne skončil v organizácií OKTAGON MMA a vo svojej kariére sa rozhodol pokračovať pod hlavičkou organizácie Bellator MMA. V jeho úvodnom zápase v tejto organizácií ho nečakalo nič ľahké.


Výsledok zápasu so Simeonom Powellom bol však kontroverzný, pretože nie každý videl prehrať Xaviera. Ten v prvom kole rozhodne dominoval a dokonca svojho súpera poslal v poslednej sekunde knockdownom k zemi. Ostatné dva kolá boli viacmenej vyrovnané, no rozhodcovia sa priklonili bodovým rozhodnutím k jeho súperovi.



Scott Askham: Cítim, že som vo všetkom lepší ako Makhmud Muradov! Ukončím ho, ako len budem chcieť  >>>

Johnny Walker si myslí, že to nie je fér

Xaviera pri zápasoch sprevádza jeho tímový kolega, bojovník z UFC Johnny Walker. Práve on je jeden z tých, ktorí si myslia, že výhra mala ísť na stranu Rafaela Xaviera.

„Bellator, toto naozaj nie je fér. Rafael do tohto zápasu investoval naozaj veľa. Dal napospas svoj život a potom je okradnutý?“ rozčúlene reaguje Johnny Walker na rozhodnutie rozhodcov v Xavierovom zápase.

Po siedmych zápasoch v Oktagone s jednou prehrou si tak Xavier na svoje konto pripisuje pod novým angažmá prvú prehru. Veríme, že sa mu pri ďalších zápasoch bude dariť viac.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.