fbpx

Sponzorovaný obsah

Šampión Jon Jones prichádza so zlou správou
zdroj fotky: Twitter MMA Uncensored

Šampión Jon Jones prichádza so zlou správou pre fanúšikov! Naplnia sa jeho slová?

Počas uplynulého víkendu bol oficiálne potvrdený ďalší titulový zápas v UFC ťažkej váhe. Aktuálny šampión Jon Jones ide už v novembri do zápasu s bývalým viacnásobným šampiónom tejto divízie, ktorým je Stipe Miocic. Ich vzájomný stret uvidíme na turnaji UFC 309 (16. november, Madison Square Garden, New York).


Existuje určitá šanca, že to bude pre oboch posledný zápas ich úspešných MMA kariér. Kým v prípade 42-ročného Miocica je to viac pochopiteľné, tak mnohí fanúšikovia dúfajú, že to nebude aj koniec 37-ročného Jonesa. Aj kvôli tomu, že to pre ťažkú váhu zas nie je až tak vysoký vek, no tiež pre to, že na svoju šancu čaká vo forme bojujúci Tom Aspinall, ktorý je držiteľom dočasného opasku.



Aspinall by bol navyše podľa mnohých, so všetkým rešpektom k Miocicovi, aktuálne predsa len pre Jonesa väčšou výzvou. Aj preto veľa fanúšikov dúfa, že Jon ešte bude pokračovať.

Šampión Jon Jones prichádza so zlou správou pre fanúšikov

Vyzerá to tak, že samotný „Bones“ je viac naklonený k tomu, že v novembri to bude jeho posledný zápas. „Toto bude naposledy. Je to viac ako pravdepodobné,“ odpovedal Jones na otázku pre Clocked N‘ Loaded, či to bude jeho rozlúčkový zápas. Samozrejme to ešte nemusí byť úplna definitíva, pretože vieme, ako to chodí s týmito prehláseniami. A UFC určite bude mať takisto záujem o to, aby Jon zotrval. No aktuálne to vyzerá tak, že v novembri sa budú lúčiť rovno dve veľké MMA legendy.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.