fbpx

Sponzorovaný obsah

Nový šampión Dvalishvili vysvetlil
zdroj fotky: Twitter UFC Europe

Nový šampión Dvalishvili vysvetlil, prečo v závere kola bozkal O’Malleyho na chrbát a odišiel ešte pred koncom kola

Merab Dvalishvili nastupoval v hlavnom zápase UFC 306 ako vyzývateľ v titulovom zápase bantamovej váhy. Proti nemu stal doterajší šampión Sean O’Malley, ktorý ale na tohto Gruzínca s nekonečnou kondičkou nedokázal nájsť účinný recept. Vo výsledku tak zvíťazil Merab na body, potvrdil svoju skvelú formu a stal sa novým šampiónom bantamovej váhy.


Dvalishvili sa znovu prezentoval aj zopár viirálnymi vecami, o ktorých sa po zápase často hovorilo. Jednou z nich bola situácia zo záveru druhého kola, kedy najprv pri pokuse o škrtenie začal bozkať O’Malley na jeho chrbát. Následne od neho odišiel ešte pred koncom kola, za čo potom inkasoval aj úder odzadu (viď VIDEO v závere článku).



Dvalishvili vysvetlil, prečo v závere kola bozkal O’Malleyho na chrbát

„Chytil som ho okolo krku a do konca kola bolo už len niečo okolo 10 sekúnd. Vedel som, že to už prečká, že ho neuspím a neodklepe. Tak som si z neho chcel urobiť len trochu srandu. Pretože ono to nie je o tom, že by som ho nenávidel, len som si z neho chcel vystreliť a zároveň mu dať malý bozk na chrbát, aby som mu ukázal, aký som dominantný. Chcel som mu ukázať, že mám kontrolu nad tým zápasom a že ho zlomím. Kvôli tomu som to urobil.

Mal som z toho asi až príliš veľkú zábavu a trochu som sa tam pozabudol (keď ešte chýbalo do konca kola niekoľko sekúnd). Čiže keď som ho pustil, tak išiel za mnou a zozadu mi dal úder do hlavy a potom som sa začal zase chrániť,“ vysvetlil Dvalishvili zvláštnu situáciu zo záveru kola. Keďže to však urobil Merab, tak to zas nebolo až tak veľmi zvláštne, pretože on vo svojich zápasoch skrátka zvykne robiť aj rôzne bláznovstva a výstrednosti.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.