fbpx

Sponzorovaný obsah

Klame? Tomáš Tadlánek reaguje na vyjadrenie Veroniky Zajícovej ohľadom sparingu s Monikou Chochlíkovou
Zdroj fotky: Veronika Zajícová, Monika Chochlíková, Tomáš Tadlánek (bosswoman.sk)

Klame? Tomáš Tadlánek reaguje na vyjadrenie Veroniky Zajícovej ohľadom sparingu s Monikou Chochlíkovou

Veronika Zajícová vďaka jej rozhovoru opäť raz rozvírila vody. Tvrdí totiž, že mala mať v minulosti tvrdý sparing s Monikou Chochlíkovou. Tá ju vraj mala chcieť zabiť, pretože na ňu bola naštvaná.


Veronika Zajícová a Monika Chochlíková sú veľmi dobre známe bojovníčky na domácej scéne. Zatiaľ čo Zajícová sa venuje prevažne MMA a boji na zemi, Chochlíková je rodená postojárka. Česká zápasníčka by sa s ňou rada stretla v MMA zápase, ale to. či takýto súboj niekedy uvidíme, je otázne.



Manžel a zároveň tréner Moniky Chochlíkovej však tvrdí, že Zajícová klame. Všetko dáva vo svojom vyjadrení na pravú mieru. Celé vyjadrenie Zajícovej nájdete nižšie v odkaze a pod ním aj samotné vyjadrenie Tadlánka.

VIDEO: Tvrdý postojársky sparing Zajícová vs Chochlíková. Potrebovala sa asi vybiť >>>

Tomáš Tadlánek reaguje na slová Zajícovej, ktoré nemajú byť pravdivé

„To je neuveriteľné, ako Zajícová klame.

1. Keď spolu trénovali v JMFS, Zajícová mala takmer 100 zápasov v boxe a aj zápas/y v MMA. (Na Tapology má napr. zapísaný zápas ešte predtým, ako spolu trénovali v roku 2020). Tak nech neklame, že ešte nemala MMA zápas, keď každý si to môže overiť na Tapology, že nehovorí pravdu.

UFC Ludovit Klein

2. Nie, nikdy Zajícová v MMA sparingu Monike nedávala. A to, o čom hovorí, nebol postojársky sparing, ale práve ich jediný spoločný tvrdý MMA sparing, ktorý spolu mali počas tréningov v JMFS. Trval 1 a pol kola, lebo Veronika Zajícová dostávala takú bitku, že sa v 2. kole počas sparingu rozplakala, a tak sa sparing musel ukončiť. A to som videl vo svojej kariére hocičo, ale aby sa niekto rozplakal počas sparingu, to ešte nie.

A EŠTE RAZ, NIE, NEBOL TO POSTOJÁRSKY SPARING, ALE MMA SPARING, kde Veronika nevedela vôbec nič, ani Moniku dostať na zem. A to Monika vtedy trénovala MMA asi 2-3 mesiace dokopy.

Keď sa vrátime na SVK z Juniorských MS v Thajsku, hodím celé video, aj ako sa budúca UFC hviezda na ňom rozplakala.

Namiesto vymýšľania si príbehov, ktoré sa nikdy ani nestali, by sa budúca UFC hviezda mala sústrediť asi na seba a svoje výkony. Lebo ako športovkyňa Monike nesiaha nikde a vlastne ani v MMA, ktoré pre ňu nikdy nebolo prvoradé. Monika tam má 3:1 a to prehru len s Oktagon šampiónkou na body, ktorá je v TOP 20 na svete. Na druhej strane Veronika má skóre 2:3 a to si každú jednu súperku vyberala a ani jedna nemala pozitívne skóre! Takže asi každý s troškou IQ chápe, aká je realita,“ dáva na pravú mieru celú situáciu ohľadom sparingu manžel Moniky a tréner Tomáš Tadlánek na facebooku MMA Shorties.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.