fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný nešetrí kritikou bizarných organizácií
zdroj fotky: Oktagon MMA

Prekvapivý ťah Ondřeja Novotného: Veľká zmena v podcaste MMA Letem Světem!

Ondřej Novotný vyhlásil vojnu organizácii Clash of the Stars a z toho vyplynula veľká zmena, ktorá fanúšikov čaká v jeho podcaste MMA Letem Světem.


Willy Cao končí v MMA Letem Světem

Spolumajiteľ organizácie OKTAGON MMA Ondřej Novotný pred časom vyhlásil vojnu Clash of the Stars. Zaprisahal sa, že bude blokovať vo svojom okolí všetkých ľudí, ktorí majú čo do činenia s touto kontroverznou organizáciou. No a stojí si za svojím. Svedčí o tom radikálne a prekvapujúce rozhodnutie.



V jeho podcaste MMA Letem Světem končí po vzájomnej dohode Willy Cao. Ten o tom informoval vo svojom podcaste POPOKEC„Dohodli sme sa s Ondrom Novotným, že už nebudem účinkovať v MMA letem světem.

Chápem jeho pohľad na vec. Ja Oktagon vnímam ako MMA jedničku v Českej republike, ale Clash beriem ako show a zábavu. Občas sa rád pozriem na nejakú šialenosť a nechcem si medzi tým vyberať,“ zdôvodnil Willy Cao dôvody, pre ktoré v obľúbenom MMA podcaste skončil.

Fanúšikovia sa na jeho adresu viackrát sťažovali na prílišnú „politickú korektnosť“ či neochotu napriamo sa vyjadrovať k rozličným bojovníkom či kauzám, aby si to s nimi nerozhádal.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.