fbpx

Sponzorovaný obsah

David Dvořák
zdroj: instagram @dvorak.david

David Dvořák: Za 100-tisíc nikomu šaška robiť nebudem! Rokujem s troma organizáciami

David Dvořák prezradil, že aktuálne rokuje s troma organizáciami. Má svoju hodnotu a dodáva, že za 100-tisíc českých korún nikomu šaška robiť nebude


Ťahal sériu 16 víťazstiev v sérii. Uspel vo svojich prvých troch dueloch v UFC. No potom prišli tri ťažké zápasy, tri prehry na body. David Dvořák potom odišiel z UFC a aktuálne si hľadá novú „stajňu“.



David Dvořák rokuje s troma organizáciami

„Rokujeme s KSW, Oktagonom a Bare Knuckle,“ prezradil český bojovník pre sport.cz. „Čakáme až nám dorazia nejaké podmienky a podľa toho sa posunieme ďalej. Bohužiaľ sa to trochu natiahlo, komunikácie sú trošku dlhšie, aj keď sám šéf KSW povedal, že o mňa majú záujem. Mal som aj ponuky z Ruska a ďalších organizácií, to sme ale zavrhli z viacerých dôvodov. Ponúkali mi zápas aj chlapci z PML, ale tam som mal tiež záujem len o box, čo oni nerobia. Možno sa do budúcnosti dohodneme,“ objasnil David Dvořák.

Jeho jasnou požiadavkou pre budúceho zamestnávateľa je, aby si mohol striedavo dávať aj zápasy v boxe. To je dôležitým aspektom pri rokovaniach a ďalším sú financie. David Dvořák si uvedomuje svoju hodnotu na trhu. Je to veterán UFC, expert v televíznom štúdiu, má bohaté skúsenosti aj vysoké bojovnícke kvality.

Za 100-tisíc šaška nikomu robiť nebudem

„Predstavu mám, ale nikdy som nehovoril žiadnu čiastku, ktorú by som chcel. Ale samozrejme, za sto tisíc tu nikomu šaška robiť nebudem. Za ostrý MMA zápas sto tisíc to určite nie,“ má jasno David Dvořák o svojej hodnote.

Netají, že má rozbehnuté aj iné svoje projekty, ktorými sa v pohode dokáže uživiť a nie je odkázaný na príjem z MMA. „Tú hodnotu určite mám a sú hranice, pod ktoré človek ísť nemôže. Ten šport mám rád, ale pokiaľ riskujem svoje zdravie a robím to 15 rokov nonstop, tak si myslím, že to musí byť nejakým spôsobom ohodnotené,“ hovorí jasne David Dvořák.

UFC Ludovit Klein

„Aj vzhľadom k tomu, čo mám za sebou a ako som furt niekde pozývaný do štúdií alebo na rozhovory. Ok, možno nie som tak prefláknutý instagramom a podobne, ale málokoho si takto často pozývajú ako špecialistu do štúdií. Musí to byť adekvátne zaplatené. Pokiaľ by ma niekto tak nezaplatil, tak si radšej urobím niekde nejaký zápas pre radosť. Teraz už totiž viem, že mám rozbehnuté aj iné projekty a aj keby som do klietky už nevstúpil, čo sa samozrejme nestane, tak by som seba aj svoju rodinu úplne v pohode uživil,“ dodal český bojovník.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.