fbpx

Sponzorovaný obsah

Dana White informoval o návrate McGregora
zdroj fotky: UFC youtube (screen shot)

Čo to má znamenať? Dana White informoval o návrate McGregora, no Conor nesúhlasí s jeho oznámením!

Návrat Conora McGregora v ďalšom UFC zápase. To je v posledných mesiacoch často diskutovaná téma. V tejto súvislosti však prichádzajú aj nejednotné a zmätočné informácie, na základe ktorých už viacerí začali pochybovať, či vôbec k nejakému návratu 36-ročného McGregora dôjde.


Pauza od jeho posledného zápasu, v ktorom utrpel ťažkú zlomeninu nohy v trilógii s Dustinom Poirierom, je už viac ako tri roky. Prezident UFC Dana White v týchto dňoch prišiel s najnovšími informácii o jeho veľlkej hviezde.



„Čo sa týka všetkých tých rečí a dohadov, ja som bol ten, kto už skôr v tomto roku tvrdil, že si nemyslím, že Conor bude zápasiť v tomto roku. Conor McGregor bude bojovať v ďalšom roku, v úvode roku 2025. Má za sebou dlhú pauzu a je dosť dobre zabezpečený. Musíme to doriešiť.

Prídeme na to, kedy dôjde k jeho návratu, ale on je určite jednou a veľkých superhviezd športu a pozdvihol UFC po celej Európe a ostatných častiach sveta. Doteraz bol veľkou hviezdou a pre nás skvelým partnerom,“ povedall White pre New York Post Sports.

Conor McGregor nesúhlasí s UFC prezidentom

Conor krátko po novom vyjadrení šéfa UFC zareagoval s nesúhlasným postojom. „Notorious“ sa totiž znovu domáha toho, že svoj zápas chce mať ešte v tomto roku v decembri. Ťažko povedať, v čom presne je problém, no aj táto názorová nejednosť je prinajmenšom trochu zvláštna a nesvedčuje tomu, že k definítvnemu potvrdeniu Conorovho zápasu nie sme až tak blízko.

„Ah Dana, december je ten dátum! Ukončite kalendárny rok víťazným turnajom! No tak, čo to má znamenať? Budúci mesiac odchádzam do vyššej nadmorskej výšky, aby som sa pripravil. DECEMBER! Povedzte Danovi a UFC, že chceme december! Zaslúžime si december!“ napísal McGregor na sociálnych sieťach a zakrátko svoj príspevok zmazal.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.