fbpx

Sponzorovaný obsah

Protest? Michal Kotalík reaguje na prehratý zápas s Alexom Cvernom na turnaji Clash of the Stars 9
Zdroj fotky: Clash of the Stars

Diskvalifikácia za porušenie pravidiel? Alex Cverna reaguje na podaný protest od Michala Kotalíka

Alex Cverna vs Michal Kotalík bol jeden zo zápasov turnaja Clash of the Stars 9, v ktorom bojovali profesionálni MMA zápasníci. Pre oboch to bol v tejto organizácií debut. Zápas bol v ťažkej váhe pod špeciálnymi pravidlami.


Prvé kolo bol box v malých rukaviciach, v druhom kole mali pribudnúť kopy a v treťom sa malo bojovať podľa pravidiel MMA. Koniec zápasu však prišiel už v prvom kole, keď za víťaza vyhlásili Alexa Cvernu na knokaut.



Tesne po zápase priznal Kotalík svoju porážku, no zjavne bol úplne mimo a ani nevedel, kde sa nachádza od tvrdých úderov. Na druhý deň po vzhliadnutí nahral video, v ktorom povedal, že na výsledok zápasu podáva protest. Cverna ho najprv poslal k zemi prvým výpadom úderov a následne ho mal udrieť, keď ležal na zemi a údajne sa pokúšal postaviť.

Michal Kotalík: Nemôže to dopadnúť inak, bolo to svinstvo! Alex nie je ferový a dobre vedel, čo robí. Ďalšieho súpera chcem vo váhe nižšie >>>

Alex Cverna reaguje na podaný protest od Kotalíka

Michal Kotalík žiada, aby bol Cverna diskvalifikovaný. Ten sa v aktuálnom vyjadrení obhajuje a tvrdí, že Kotalík bol mimo už po prvom údere a nemal šancu pokračovať. Úder na zemi považuje iba za šuchnutie.

„Krátke vyjadrenie k Michalovi. Michal prestaň plakať a sťažovať si, prečo si nepriznáš tú prehru? Prehral si, tak sa posuň ďalej, iba tu motáš p*čoviny proste. Táraš tu sr*čky, ktoré sa vôbec nezakladajú na pravde.

UFC Ludovit Klein

Iba kvôli tomu, že som ťa trochu šuchol, keď si bol na zemi. Nič na tom nemení to, že už si dávno bol mimo. Začínaš ma tu špiniť, neviem prečo to robíš. Nechci aby som začal špiniť ja teba, to čo si robil v kriminále a ako si sa tam choval. Daj si na to pozor čo hovoríš, nechci to.

Radšej tú prehru príjmi, buď chlap a posuň sa ďalej. To je tak všetko, čo ti k tomu poviem. Maj sa krásne,“ odkázal Alex Cverna svojmu súperovi Michalovi Kotalíkovi po tom, čo na neho podal protest kvôli porušeniu pravidiel boxu. Cverna zároveň zverejnil screenshot Michala Kotalíka, ktorý mal byť už na zemi úplne mimo.

Diskvalifikácia za porušenie pravidiel? Alex Cverna reaguje na podaný protest od Michala Kotalíka
Zdroj fotky: Alex Cverna

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.