fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Desiaty zápas Lucie Pudilovej nevyšiel podľa jej predstáv. Jej súperke spôsobila slušný damage!
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Hotová vec! Lucie Pudilová už pozná svoje ďalšie pôsobisko, súperku a aj termín svojho zápasu

Česká MMA zápasníčka Lucie Pudilová je prvou bojovníčkou domácej scény, ktorá sa dostala do najväčšej MMA organizácie sveta UFC až dvakrát. Napriek svojim dobrým výkonom si nie vždy na svoje konto pripísala víťazstvá.


Na svojom konte v tejto organizácií má už 11 zápasov, z toho 4 výhry a 7 porážok. V roku 2020 ju síce prepustili, no v ďalších dvoch rokoch dokázala, že si tam miesto zaslúži a vďaka svojim výkonom sa dostala naspäť.



Po troch posledných prehrách v roku 2023 a 2024 sa opäť stala voľnou zápasníčkou bez zmluvy. Dnes však organizácia OKTAGON MMA oznámila jej zápas opäť pod svojimi krídlami.

Lucia Pudilová z UFC opäť do Oktagonu

Pudilová vo svojej reakcii na prepustenie z UFC hovorila, že sa chce z jej posledných prehier poučiť a opäť začať vyhrávať. Dokázať to bude môcť už čoskoro a to na turnaji OKTAGON 61 v Brne.

Jej súperkou bude talentovaná nórska zápasníčka Cecilie Bolander (3-0). V organizácií OKTAGON MMA to bude pre ňu premiéra, pričom vo svojej profi kariére nebola ešte porazená a má bohaté skúsenosti z amatérskej kariéry. Určite nie je na mieste ju podceňovať.

„Lucie Pudilová, jedna z najlepších českých zápasníčok na scéne, sa po 2 rokoch vracia do Oktagonu. Bývalá #2 bantamovej váhy v Oktagone prináša bohatstvo experimentu na jej strane, s piatimi výhrami v Oktagone. Okrem toho, má na konte 11 zápasov v UFC, tréning z SBG Írsko pod vedením Johna Kavanagha. Vráti sa na víťaznú vlnu?

UFC Ludovit Klein

Jej súperka Cecilie Bolander je neporazená perspektívna zápasníčka! Vyhrala Európske IMMAF. Vo všetkých siedmich víťazstvách v amatéroch súperky ukončila. 6 v 1. kole a 6x armbarom. Odkedy prešla k profesionálkam v roku 2022, získala tri výhry, dve v 1. kole – opäť armbarom! Jej posledné víťazstvo bolo proti 2-násobnej zlatej medailistke v MMA Miloševič. Šokuje vo svojom debute Brno?“ láka organizácia OKTAGON MMA na sociálnych sieťach na tento súboj, ktorého víťazka vyzve Luciu Szabová na zápas o titul bantamovej váhy. Posledné lístky na turnaj OKTAGON 61 v Brne si môžete zakúpiť tu >>>

Zápasová karta OKTAGON 61 Brno

Ronald Paradeiser vs Acoidan Duque – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Makhmud Muradov vs Scott Askham – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Losene Keita vs Mateusz Legierski – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Andrej Kalašnik vs Ioannis Palaiologos – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Tomáš Hron vs Fred Sikking – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Vladimír Lengál vs Corey Fry – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Attila Korkmaz vs Agy Sardari – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Jakub Tichota vs George Staines – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Mate Sanikidze vs Jack Cartwright – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Jan Stanovský vs Gleb Shadrin – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Lucie Pudilová vs Cecilie Bolander – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Radek Roušal vs Nezar Bahaji – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.