fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Šarvátka v hľadisku, pobili sa aj diváci! Dana White reaguje na nezasahujúcu ochranku na turnaji UFC Mexico
Zdroj fotky: Instagram @fighting.ltd

UFC na veľkých štadiónoch? Dana White: Nie, hľadám niečo, čo tu ešte nebolo

Turnaje UFC na veľkých futbalových štadiónoch? Nie, hľadám niečo, čo tu ešte nebolo, má jasno šéf organizácie Dana White.


Veľké futbalové štadióny naplnené desiatkami tisíc fanúšikov. UFC je rozhodne organizáciou, ktorá by si takéto smelé plány mohla predostrieť. Ale nechce ísť touto cestou. Ako napríklad OKTAGON MMA, ktorý v priebehu tohto roku pravdepodobne vypredá dva futbalové štadióny, po Edene aj futbalový stánok vo Frankfurte pre zhruba 60-tisíc divákov.



„Nie je to tak, že by som sa bál, nechcem ľudí pripraviť o zážitok. Štadióny sme už robili. Len to nie je moja obľúbená vec. Mám rád arény. Áno, arény mám naozaj rád. Záleží mi na tom, aby fanúšikovia každú sobotu, či už zostali doma a sledovali to v televízii alebo prišli do haly a sledovali turnaj, aby každý odchádzal v sobotu večer s tým, že si hovorí: Bože, som rád, že som prišiel na zápasy. Alebo: Toto stálo za to, aby som prišiel. Na to sa zameriavam doslova každý týždeň,“ vysvetľoval Dana White dôvod, prečo sa UFC nesústredí na štadióny, v rozhovore pre Grind City Media.

Ako spomína, UFC už v minulosti usporiadala pár akcií na štadiónoch – Toronto, Melbourne, Švédsko a Brazília. Zaujímavé je, že práve v USA ešte takúto akciu neorganizovala. Obľúbenou destináciou UFC je Las Vegas, kde pripravuje veľkolepý event v hale The Sphere, no štadión miestneho tímu NFL Las Vegas Raiders Dana Whitea neláka.

„Nie, to nie je to, čo hľadám. Hľadám neuveriteľné zážitky, jedinečné zážitky a veci, ktoré tu ešte neboli. To je to, čo ma zaujíma. Nemusím robiť štadión Allegiant. Chcem fanúšikom zakaždým poskytnúť skvelý zážitok,“ dodal Dana White.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.