fbpx

Sponzorovaný obsah

Bejr, že nenastúpi do zápasu? Promotér Clashu Tomáš Le Sy reaguje kauzu prefackania od Cvernu
Zdroj fotky: Clash of the Stars

Promotér Tomáš Le Sy v rozhovore potvrdil, že je to skutočne koniec Clash of the Stars. Takéto sú však špekulácie fanúšikov

Koniec Clash of the Stars? Organizátori včera všetkých šokovali, keď oznámili desiaty turnaj organizácie s prevažne bizarnými zápasmi. Podnázov nasledujúceho galavečera je totiž „The End“.


Uskutoční sa v Brne a aj promotér Tomáš Le Sy potvrdil, že tento jubilejný turnaj sa uskutoční 23.11. s tým, že to bude posledný turnaj Clash of the Stars. „The End. Posledný galavečer Clash of the Stars prebehne 23.11.2024 v Brne,“ oznámila organizácia prostredníctvom svojich sociálnych sietí, ktorou urobili poriadny rozruch.



Protest? Michal Kotalík reaguje na prehratý zápas s Alexom Cvernom na turnaji Clash of the Stars 9 >>>

Fanúšikovia špekulujú o konci Clashu

Na spomínaný koniec dostal Le Sy otázku aj v rozhovore s  Willy Caom, no svoje slová len potvrdil. „Nič viac k tomu povedať nemôžem, je to jednoducho naozaj koniec Clash of the Stars,“ uviedol promotér.

Tomáš Le Sy priznal, že na 10. jubilejný turnaj bolo v priebehu troch hodín predaných osem tisíc vstupeniek, čo opäť značí o obrovskom záujme o tieto turnaje. Špekuluje sa teda, ako to skutočne s koncom Clashu myslia.

Fanúšikovia Clash of the Stars hovoria a špekulujú o možnom zmene názvu organizácie. V poslednej dobe sa totiž prevalilo množstvo káuz, ktoré organizáciu poškodzujú a kvôli tomu strácali aj partnerov. Zmena názvu by v tomto prípade dávala zmysel a mohli by začať „s čistým štítom“.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.