fbpx

Sponzorovaný obsah

Nestarnúci dedo! Alex Cverna reaguje na devastačný knokaut, ktorý adresoval Michalovi Kotalíkovi
Zdroj fotky: Clash of the Stars

Nestarnúci dedo! Alex Cverna reaguje na devastačný knokaut, ktorý adresoval Michalovi Kotalíkovi

Zápas profesionálov pod špeciálnymi pravidlami na turnaji Clash of the Stars 9 v Prahe. Proti sebe sa stretli Alex Cverna a Michal Kotalík v ťažkej váhe.


Nič zlého by na tom nebolo, keby výsledok zápasu nevideli každý z nich inak. Alex Cverna je presvedčený o svojom víťazstve, zatiaľ čo Michal Kotalík podáva protest k jeho zápasu. Podľa pravidiel boxu, ktoré boli nastavené na prvé kolo, by podľa neho mal byť Cverna diskvalifikovaný. Viac z jeho vyjadrení sa dočítate na odkaze nižšie.



Michal Kotalík: Nemôže to dopadnúť inak, bolo to svinstvo! Alex nie je ferový a dobre vedel čo robí. Ďalšieho súpera chcem vo váhe nižšie >>>

Alex Cverna reaguje na víťazstvo po zápase s Kotalíkom

Český zápasník Cverna to ťahá už na 50 rokov, no stále dokáže trénovať, nastúpiť do zápasu a biť sa s mladšími bojovníkmi. Takto sa vyjadril k svojim pocitom tesne po víťazstve nad Michalom Kotalíkom.

„Ako som hovoril, bude to zabíjačka. A či sa to trafilo tak, ako sme to pripravovali? V mojej ruke to proste je, mali sme to natrénované. Ja to tu budem v 50tich rokoch ešte dlho likvidovať,“ vyjadril sa Alex Cverna tesne po zápase s Kotalíkom k jeho pocitom z tohto duelu.

„Ja som bol ešte dnes v práci, prišiel som domov a kosil trávnik. Berem to ako bežný deň. Tento zápas som bral už ako takú čerešničku na záver,“ hovorí Cverna po zápase s Kotalíkom, že to nebral ako nič špeciálne a urobil si len svoju robotu.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.