fbpx

Sponzorovaný obsah

Ivan Buchinger reaguje na prehratý zápas s Eskievom na turnaji OKTAGON 60
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Ivan Buchinger reaguje na prehratý zápas s Eskievom na turnaji OKTAGON 60

Včera sme boli svedkami turnaja OKTAGON 60, ktorý sa konal po prázdninovej prestávke na nemeckej pôde v Oberhausene.


Hlavný zápas večera prijala slovenská legenda bojových športov Ivan Buchinger, ako výzvu po vydarenom zápase v Bratislave. Tentokrát mu to však nešlo podľa jeho predstáv a svojmu súperovi podľahol už v prvom kole.



VIDEO: Bukimu nedal jeho súper Esiev šancu dostať sa do zápasu: Stúpajúca hviezda ukončila slovenskú legendu >>>

Ivan Buchinger reaguje na prehru s Eskievom

Eskiev vôbec nedovoli dostať sa Buchingerovi do zápasu a každý dobre trafený úder slovenský borec poriadne cítil. Od toho otrasenia sa následne odvíjal jeho boj v prvých minútach prvého kola.

Na internete sa takmer okamžite začali objavovať komentáre typu: „Prečo už neskončí?“, „Nech už dá pokoj bojovým športom, dosiahol toho za svoju kariéru už veľa“ a podobne. Treba si však uvedomiť, že toto je šport a MMA.

Raz prehráš a potom zase vyhráš. Ivan Buchinger takmer okamžite zareagoval na svoj prehratý zápas, jasne a stručne. „Nie, nepodarí sa vždy vyhrať,“ odkázal fanúšikom Buchinger.

UFC Ludovit Klein

Na koniec kariéry to teda zatiaľ ešte nevyzerá, takže Ivan sa musí zotaviť z prehry, opäť začať makať a vrátiť sa silnejší. Jeho predošlé výkony stále dokazujú, že je to elitný bojovník Oktagonu s extrémnymi skúsenosťami.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.